Welkom op mijn blog!

Hey hallo lieve lezers!

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog!
Mijn naam is Nienke Elzinga, woon thuis bij mijn ouders in Wieringerwerf. Ben 20 jaar en heb sinds 3 jaar een passie voor hardlopen en fitness. Ik begon met veel cardio/weinig krachttraining,dit omdat ik wilde afvallen. Ook telde ik  mijn calorieën  en zat ik 200 calorieën onder mijn behoefte. Zo viel ik in 3 jaar tijd 15 kilo af. Maar waar bleven die spieren nou?  Eind november 2015 scrolde ik terug door mijn foto’s op Instagram ( @GetFitwithNE) om te kijken of er progressie was, en die was er! maar niet zoals ik gehoopt had! wel was ik heel veel afgevallen maar ik zag nog steeds geen spieren, werd eigenlijk ook niet heel blij meer van de calorieën tellen en wilde sterker worden en mij lekkerder in mijn vel gaan voelen. Dus tijd voor verandering! Meer krachttraining en minder cardio, ook tel ik geen calorieën meer. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en eet wanneer ik er behoeften aan heb. (wel regelmatig natuurlijk!) Ik vond dit in het begin super eng maar ben blij dat ik de stap heb gezet! Ik kan weer genieten van het sporten en eten en 100% uit mijn trainingen halen!
Ik hoop met deze blog, jullie te motiveren en te inspireren  laten genieten van het eten en sporten, door middel van mijn eigen ervaringen die ik met jullie ga delen en tips die ik voor je heb.
Heel veel lees plezier!

FOTO1

 

 

Categorieën:

3 reacties op ‘Welkom op mijn blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s