HOE IS MIJN PASSIE ONTSTAAN?HOE HET BEGON

In de periode van de basisisschool zat ik op speciaal onderwijs ver weg van huis. Omdat ik moeite had met leren en doordat ik geboren ben met een openruggetje en een waterhoofdje waardoor ik dus bij bepaalde handelingen extra hulp nodig had.
Dat betekende dus ook elke dag met een busje heen en weer naar school en lange dagen van huis. Eenmaal thuis was het alweer bijna avond eten en te bed dus tijd voor een sport door de weeks was er gewoon niet + dat ik ook niet goed mee kon komen in een team sport zoals gym,voetbal of basketbal en noem het maar op. Met gymen op school was ik ook altijd het meisje wat ze als laatste kozen, want voor ballen dook ik weg, ik schopte nooit raak en vond het allemaal maar erg druk, mijn motoriek was ook niet elemaal oke dus ik maakte er vaak flink een zooitje van! Op school zat ik wel eerst op paardrijden en daarna werd het zwemmen, maar dat was maar 1x per week. Omdat ik altijd wat stevig was kwa bouw en weinig bewoog maar wel heel veel van lekker snacken en eten hield kwam ik dus alleen maar aan en viel ik niet af. Na de basisschool ging ik naar een praktijkschool in Den Helder waardoor ik dus wel wat meer tijd overhield om te kunnen sporten dus ging ik op medisch fitness, maar na een paar maanden steeds met tegen zin heen en geen resultaten zien (omdat ik gewoon weg nog steeds meer at dan bewoog en ongemotiveerd bezig was) ben ik er maar weer vanaf gegaan. Na een tijdje ontdekte ik Zumba! & wat vond ik dat super leuk!! Ik kreeg eindelijk plezier in het bewegen! Maar na een jaar ging het helaas niet meer door pijn klachten in mijn slangetje van mijn drian.( Meer hierover lees je in mijn 1ste MotiavtionMonday) Ik baalde als een stekker! ik wou gewoon van die dikke buik (vond ik zelf!) af en kunnen sporten als ieder ander kind!( Ondertussen -na 1 jaar- zat ik al op het gewone VMBO onderwijs in het dorp). Ook kreeg ik daar vaak opmerkingen over mijn bouw en dat maakte mij erg onzeker en dat wilde ik niet meer! Maar gelukkig na die 3 jaar werd ik dan eindelijk genezen van die pijn! (ook dit lees je in mijn 1ste MotivationMonday) Vanaf die dag…… ben ik niet meer te stoppen en ga ik de dagen dat ik kan sporten (het liefst 5/6 keer per week) dat ook gewoon doen! & ik geniet er nog iedere dag van!

 

Categorieën: ,

5 reacties op ‘HOE IS MIJN PASSIE ONTSTAAN?HOE HET BEGON

  1. Pingback: Gemotiveerd worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s