1ste week-update !

Na veel twijfelen + een mail in mijn postvak dat de kaartjes voor de Alkmaar city run bijna waren uitverkocht, toch een sprong in het diepe genomen en mij aangemeld voor de Alkmaar city run!! Ik ga jullie dan ook komende weken meenemen in mijn voorbereiding naar de Alkmaar city run!!
Dit is voor mij , mijn 2de hardloop evenement , de eerste was vorig jaar, de dam tot dam 5EM & heel eerlijk gezegd vond ik dat al echt een heel stuk toen ik daar bezig was! Maar het was wel super gaaf om te beleven en ik ben benieuwd hoe het gaat als ik er nog een klein schepje boven op gooi!

702919_928788330549695_45552846_n

 

 

Dinsdag 15 maart

Vandaag de definitieve stap gezet en mij aangemeld voor de Alkmaar city run 10 km op 6 mei! Of ik nu al zenuwachtig ben? Uuhm ja! Waarom? Omdat ik natuurlijk keihard wil knallen daar en dan moet ik toch echt weer even wat sneller worden, maar ik heb ook geen zin in een blessure dus moet het van mezelf ook rustig aan op bouwen. Dubbele uitdaging dus!  Maar dat gaat wel goedkomen 🙂 Vanmorgen alweer een heerlijk 6 km run erop zitten. Ik ga gewoon nog even niet op de tijd letten maar mijn lichaam rustig laten wennen aan het feit dat ik en weer 3x per week ga hardlopen en langere afstanden ga lopen.

Woensdag 16 maart

Vandaag even niet rennen maar lekker met de dumbels gooien in de sportschool! Want ja ook dat blijf ik doen natuurlijk! Ik was wel ontzettend moe maar daarvoor hebben ze gelukkig pre-workout uitgevonden.De training ging dan ook echt super lekker!! Oops ik ben morgen dus een stijve hark! Oja dit wil ik ook nog even kwijt: Er zijn vandaag gewoon 2 klasgenoten naar mij toe gekomen dat ze doormijn blogs ‘weer meer’zijn gaan sporten!! Dat vind ik dus echt gewoon super tof! Ik hou ervan om mensen te motiveren!! Daar doe ik dit allemaal natuurlijk voor!

Donderdag 17 maart

Wauw wat was ik ontzettend uitgeput vandaag! Iets wat mij nog nooit is overkomen gebeurde vanmiddag. Ik huilde om elk klein dingetje wat niet mee werkte. Normaal met dit weer ben ik juist super vrolijk en doe ik niets liever dan lekker buiten wandelen en hardlopen. Er stond dan ook een 8 km run op de planning maar omdat ik vanavond ook nog insanity heb durfde ik dat niet aan omdat ik gewoon echt bang was om in elkaar te storten. Dus even een klein rondje om met de hond en daarna, echt me sloomste 5 km run nog gedaan, insanity ging ook jammer genoeg niet helemaal op ze best , maaaaar ik heb het toch maar wel even gedaan allebei! Morgen maar weer even lekker uitslapen!

Vrijdag 18 maart

Vandaag stond de sportschool weer op de planning! Biceps, rug en buik! 1 van mijn favorietste training dagen. Maar vandaag had ik mijn vet meting en daar was ik toch een tikkeltje zenuwachtig voor. Vorige maand vond ik de vetmeting al best tegen vallen maar deze keer…… WAUW dit had ik nooit gedacht!! van 16,4 naar 19,9 %!! DIt vond ik op ze zachtst gezegd dan ook echt niet leuk en stond even met tranen in mijn ogen. Ik wis tdan ook even niet wat ik moest. Kan ik dan helemaal niks lekkers meer eten? 😦 1 ding wist ik wel het moet en zal weer omlaag!! We hebben afgesproken dat we nu elke 2 weken gaan meten ipv 1 keer per maand. Dat betekend dus dat voor mij de lat nog hoger legt en ik dus nog een tikkeltje extra mijn best moet doen. En hoe dat gaat laat ik jullie ook uiteraard weer weten in mijn aankomende week updates!

Zaterdag 19 maart

Vandaag een 10 km duurloop op de planning! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan ondanks dat hele stuk tegenwind wat ik had! Deze week was mijn challenge : anders ontbijten,uiteraard doe ik zelf daar dan ook aan mee, en omdat ik s’morgens dan een shake neem leek mij dat niet slim om dat voor het hardlopen te doen en dan de hele weg met een klokkende maag te lopen. Dus ben ik mijn dag begonnen met 1 banaan. Wat voor mij echt super weinig is! Dus ik hoopte maar dat het allemaal goed zou gaan onder weg en ik niet flauw zou vallen ofzo. Maar het tegendeel bewees zich!! Dit ga ik dus voortaan gewoon zo doen!  Scheelt ook weer een hoop tijd s’morgens !

Zondag 20 maart

Met recht een lazy #sundayFUNday!! Heerlijk was het even mijn lichaam tot rust laten komen en niks doen!! Nja niks, weinig. Wat ik heb gedaan die dag kan je dan ook hier lezen!!

Maandag 21 maart: 

’s morgens nog even rustig aan gedaan en ’s avonds na stage weer lekker geknald in de sportschool met me beste vriendin! wat ik getraind heb en hoe het ging kun je hier terug lezen! Laat die week maar komen ik heb er weer zin in!!

 

 

Hoe vinden jullie mijn eerste week update? Telang?Tekort? Niet interesaant? Of juist wel? Vinden jullie het ook lekker lezen?? Laat het me weten!! Want ik doe dit voor jullie!

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s