Mijn favo insta accounts!

Ik zal de aankomende tijd meer post’s gaan schrijven over mezelf zodat jullie mij wat beter leren kennen! Natuurlijk zal ik ook nog wel tips gaan delen daarvoor is deze blog bedoeld. Maar het leek mij ook leuk om jullie meer over mezelf te vertellen. Ik hoop natuurlijk ook dat jullie dat wel leuk vinden!

Vandaag heb ik mijn top 10 lijst aan Insta accounts voor jullie op een rijtje gezet! Want ja zoals jullie misschien wel weten ben ik ook heel actief op instagram, maar waar haal ik nou eigenlijk mijn inspiratie en motivatie vandaan?Nou bij deze toppers dus! Ik heb de link er voor jullie bij gezet zodat jullie ze lekker makkelijk kunnen vinden!

instagram3

 

 

1. Deargoodmorning, wat heb ik een respect voor haar en wat laat zij iedereen eerlijk zien wat het betekend om mee te doen aan zo’n wedstrijd! & dan nog niet over haar motivatie op de vroege ochtend gesproken! Wauw echt aanstekelijk!

2. Natasjalarissa, wat een super meid is dat! Dat zij door fitness gewoon over haar depressie heen is wauw! Ook heb zij mij in het begin op weg geholpen (en afentoe nog ) met blogs schrijven. Hier ben ik haar dan ook heel dankbaar voor!

3. fitwithmarit, super leuke spontane meid! & wauw wat heb zij al veel bereikt met haar blog! Echt een voorbeeld voor mij !

4. Runninglau, Handige hardloop tips die ik zeker kan gebruiken!& als ik even geen zin heb om hard te lopen gewoon even op haar instagram rondsnuffelen en dan heb ik weer mega motivatie!

5. gezondmetons, die receptjes van hun, wauw zo lekker! & vaak ook super makkelijk waardoor zelfs ik ze kan maken!

6. denise.t.1984 & 7. Arnold.pt , super leuk stel! Echt een fit koppel. Deze 2 toppers kan ik ook persoonlijk en zijn ook druk in voorbereiding voor een wedstrijd, waar ik zeker na toe ga om hun aan te moedigen!  Ook train ik soms wel is met denise, dat motiveert mij weer om toch nog iets zwaarder te pakken of toch die nieuwe oefening eens te proberen en natuurlijk is dat gewoon gezellig! Bij Arnold volg ik isanity, wat dat is? lees je hier!

8. Girlslove2run geen zin om hard te lopen? .Net zoals met runninglau motiveren hun mij ook om toch gewoon lekker te gaan hardlopen!

9. Pascaleaay , altijd eerlijk en daar hou ik van!

10. Charlie_s_kitchen , ook van die lekkere recepten waarbij afentoe het water uit me mond loopt!

 

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s