20 facts about me tagg

20 facts about me tagg

 

 12899894_938997046195490_1783479271_n

#1 Mijn naam is: Nienke Elzinga, maar dat wisten jullie vast al.

#2 De meeste schatten mij 18 jaar maar ik ben toch echt 20! Bijna 21 zelfs!

3# My birthday is op 29 april

#4 Ik ben klein van stuk, 1.66 meter. Klein maar fijn toch?! Gewicht zou ik niet weten want heb de weegschaal uit huis geschopt en sta er in de sportschool ook bijna nooit.

#5 Vaak een tikkeltje onzeker

#6 Ik schep altijd veelste veel op met het avond eten, dat is echt mijn grootste probleem als ik weer wil gaan cutte! Portie controle!
#7  Ik ben dol op fruit en vind ook heel veel fruit soorten enorm lekker. Ik neem meestal s’morgens als tussendoor een banaan omdat dat lekker vult. Maar als ik dan toch echt moet kiezen wat mijn favo fruit is, is dat kaki! Lekker knapperig van buiten en zacht van binnen Ja ik eet kaki gewoon met schil en al op gewoon als een appel, dat vind ik gewoon het lekkerst.

#8mijn quilty pleasure: Taart/cake , drop (vooral honingdrop!),pindakaas, ofcourse chocolaaa!! (L) , pannenkoeken met stroop en ( Italiaans) ijs! Nja Italiaans eten vind ik sowieso allemaal eigenlijk wel erg lekker. Oops dat was een grotere lijst als dat ik zelf gedacht had! :$

#9 Ik doe de opleiding administratief medewerkster niveau 2 , hiervoor heb ik al een andere opleiding niveau 2 gedaan, helpende zorg en welzijn, maar helaas heb ik die niet behaald. Wel heb ik daar mijn certificaat voor voedingsassistente mogen behalen en ik heb een niveau 1 zorghulp diploma gekregen.

#10 Ik werk bij Hotel van der valk bij mij op het dorp, ik werk nu nog in de afwas maar hoop ooit in de toekomst misschien wel achter de balie te komen!

Naamloos5

 

#11 Ik ben een perfectionist en ja dat heeft z’n voordelen maar ook zeker veel nadelen. >faalangst bijvoorbeeld<

#12 Ik geloof in Jezus en ga zoals je vaak kunt lezen in mijn SundayFunday  ga ik dan ook elke zondag (op een enkele uitzondering na) naar de kerk en nee dit doe ik niet omdat ik mee moet van me ouders ofzo maar gewoon omdat ik het super leuk vind om heen te gaan!

 

Naamloos6

 

#13 huisdieren: 1 grote langharige oud duitse herder en 2 katten.

#14 Hobby’s: uuhm … sporten en bloggen!! DUUUHHH!!

#15 waarom zo’n passie voor fitness? Dat kun je hier lezen: https://getfitwithne.wordpress.com/2016/03/20/hoe-is-mijn-passie-ontstaanhoe-het-begon/

#16 Een paar jaar terug riep ik nog: Ik hardlopen?Waarom? Ik heb toch zeker geen haast! En nu doe ik niks liever!

#17 Mijn grootste droom: 100 % genezen van mijn beperking.( Hier over vertel ik later meer.) Ook hoop ik nog een jongen te ontmoeten met dezelfde passie en geloofsovertuiging als mij en daarmee een toekomst op te mogen bouwen.

#18 Ik heb nog nooit een Ben&Jerry, kapsolon of Tony chocolade gegeten en volgens mij ben ik de enigste fitgirl die nog nooit dat heeft gehad haha.

#19 favo kleur: Roze!! En dan ook gewoon echt knal roze en neon roze!! Lekker opvallend! Mijn slaapkamer is dan ook gewoon echt roze,roze.

#20 O ja Die krullen die ik heb zijn gewoon van mezelf! Dus geen permanent ofzoiets!! & JA ik ben er heel blij mee! Nja dat is ook nog niet zolang, op de middelbare school wilde ik altijd stijlhaar, maar nu ben ik er echt heel blij mee!

 

 

 

Categorieën: ,

Een reactie op “20 facts about me tagg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s