2de week-update

Dinsdag 22 maart:

Wauw, energie voor 10! Vanmorgen eerst 6km hardgelopen en daarna een kleine mealpreap voor morgen middag en avond gedaan, omdat ik gelijk morgen uit school naar me werk moet en dus in de bus moet eten. Toen naar stage op de fiets (5km heen en 5km terug) & daarnanog even anderhalf uur geknald in de sportschool!. Wauw waar al die energie opeens vandaan kwam? Geen idee, maar fijn was het wel!

woensdag 23 maart:

Wat een dag was dat! 6 uur ging me wekker , 7uur in de bus naar school en 17.00 uur in de bus weer terug naar me werk met me bakkie couscoussalade. Gewerkt tot 23.00 uur en toen was ik op! Dus snel me bed ingekropen.

Donderdag 24 maart:

Hallo lang weekend!! Vandaag vielen alle ;essen uit dus een onverwachtse vrije dag! Maar dat had ik ook wel dik nodig. Ik stond moeier op dan gedacht en had ontzettende last van mijn kuiten (nog steeds van maandag??) dus besloot ik maar een klein rondje van 6km hard te gaan lopen.  Ging echt  super zwaar maar was wel heel hapy dat ik het gedaan had.

Vrijdag 25 maart:

Hoppa, 7.30 me wekkertje , ontbijtshake erin en gaan met die banaan! Richting sportschool weer deze keer! Het ging super goed gelukkig! Daarna lekker de keuken in gedoken om voor mezelf even wat lekkers klaar te maken, want ik ben tenslotte toch lekker vrij 🙂 Lekker kip met groente, couscous en een gekookt eitje! Voor de rest lekker rustig aan gedaan en lekker optijd mijn bed in voordat het weer fout gaat!

Zaterdag 26 maart:

Heerlijk bijna klokje rond geslapen. Dus lekker uitgerust en dat kon je ook goed merken met hardlopen! Men wat ging dat lekker! Ondanks de tegen en zijwind toch even een tijd neergezet van 1.15 uur (de 10 km) Ja ik hou soms toch stiekem de tijd bij maar niet speciaal met een app want dan leg ik teveel druk op mezelf en dat wil ik niet!

Zondag 27 maart:

Gisteravond tot laat gewerkt en vandaag weer optijd me bed uit wat er voor zorgde dat ik maar 4.30 uur geslapen had en dus echt behoorlijk brak was! Hoe ik dat heb overleeft kun je lezen in mijn SundayFUNday blogje!

Maandag 28 Maart

Van 12 tot 21.30 gewerkt, ’s morgens was het echt gekkenhuis met die brunch! Dus toen ik thuis kwam was ik echt helemaal gesloopt en ben ik meteen me bed in gedoken!

 

Benieuwd hoe ik het aankomende week overleef met zoveel werken, school en een weekend weg? Dat kunnen jullie volgende week dinsdag weer lezen!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s