mijn favoriete oefeningen!

Zoals jullie waarschijnlijk al wisten ga ik 3x per week naar de sportschool.  Je hebt altijd wel oefeningen er tussen die je liever over slaat ( lunges in mijn geval bijvoorbeeld 🙈) maar je hebt ook oefeningen die je juist motiveren omdat je die juist wel leuk vind bijvoorbeeld . Ben je benieuwd welke dat bij mij zijn? Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet! Ik heb er voor gekozen om per spiergroep 3 oefeningen te doen. Dus ja bij benen bijvoorbeeld heb ik wel meer oefeningen die ik graag doe maar dit is mijn top 3 per spiergroep! Sorry als ik een naam van een oefening niet helemaal weet! 🙈

 1. Benen:
 • Stifflegdeadlift
 • Legpress liggend
 • squats

2. Biceps

 • Bicep curl
 • Hamer curl
 • Bicepkiller

3. schouders:

 • Barbell upright row
 • Cabside raise
 • Rear deltoid machine

4. Rug

 • front pull down
 • cable row
 • close grip pulldown

5. Borst

 • Bankdrukken
 • Incline dumbel press
 • machine fly

6. Buik:

 • haning knee raises
 • Side abs cable cross
 • haning leg raises

7. triceps

 • Tricep push down
 • Close grip bench press
 • Overhead cable tricep exension

Cardio:

 • Crosstrainer
 • Buiten hardlopen
 • Insanity

 

 

 

favo wo

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s