3de week update

Dinsdag 29 maart

Vandaag ’s morgens lekker vrij dus stond er een 8km run op de planning. Wauw zo sloom ben ik dus nog nooit geweest met hardlopen. Maar goed ik heb het wel gedaan!! ’s Avonds weer werken dus geen tijd om naar de sportschool tegaan.

Woensdag 30 maart:

Een dagje school en daarna ’s avonds eindelijk weer eens naar de sportschool!! ik zou eind deze week mijn vet meting weer hebben , maar door mijn drukke (maar super leuke ) schema deze week kon ik alleen vandaag. Dus dat betekend ook vandaag de vet meting! Ja ik vond het stiekem wel een beetje spannend, maar dat was nergens voor nodig!! Huppa weer mooi naar de 15,3%!! Happy me!! Omdat het vandaag dus de enigste dag was dat ik naar de sportschool kon betekende dat ook dat ik en cardio en een full body workout moest gaan doen! Jaa KIDDING!!! Maar wauw heerlijk voldaan gevoel natijd!!

Donderdag 31 maart:

Eerst een half dagje school en daarna voor het werken stond er een 5 km run op de planning. Maar ik was dus op de bank in slaap gevallen, ja en daar baalde ik dus echt van!!! Daar ging me run!! Maaar besefte ik mij later, als me lichaam rust nodig heeft heeft ie dat maar.

Vrijdag 1 April

Een dagje school van half 9 (7uur de bus) tot half 5, daarna gelijk eten en hup de auto in mijn mega leuke weekend tegemoet!! Om 12 uur was ik wel kapot moe en omdat ik juist dit weekend ook tot rust wilde komen besloten om toen ook naar bed te gaan.

Zaterdag 2 April:

Een dag dat ik mezelf overtroffen heb! iets waar ook thuis toen ze het hoorde, verbaast van stonden. Ik heb gewoon even mee gedaan aan een 6kamp!! Een jaar terug had ik dit zeker nog niet gekund! Dus je snap denk wel hoe mega blij ik was natijd! & ja ik zat natijd dan ook gewoon nog vol energie dus lekker gek gedaan met een vriendin en hoe oud we ook zijn, gewoon schommelen en trampoline springen! Haha echt wat een dag!! Zo ontzettend genoten!!

Zondag 3 April:

Helaas alweer het laatste dagje van het o zo fijne weekend! Wat van mij echt nog wel wat langer heb mogen duren!! Nog 2 mooie diensten gehad, spullen in gepakt, groepsfoto gemaakt en daarna toch helaas iedereen gedag knuffelen :(. Ik werd door een vriendin haar ouders in Amsterdam op de trein gezet zodat ik niet helemaal vanaf Werkhoven met de bus/trein/tram en weet ik allemaal nog veel moest. Om 8 uur eindelijk thuis, nog even snel 2 blogs online gegooid en heerlijk mijn bedje in gekropen! Ik was echt gesloopt!! Maar oh (ja ik blijf het zeggen!!) wat was het mooi!!

Maandag 4 april :

Yess ik kon weer knallen!! Wat ik heb gedaan?? Kan je hier lezen !

 

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s