Wat vind ik van de healthy food trend:

dd149_muursticker-live-life-love-living lief leven

 

 

Ik vind het goed dat mensen aan hun leefstijl willen werken, maar vind het wel jammer om te zien dat het mensen hun leven ook negatief beïnvloed. Ik merk dit zowel in de sportschool, als op school en ook op social media. Ook ikzelf had hier last van en betrap mij er soms helaas nog op. Vooreen sloeg ik liever een verjaardag over dan dat ik taart moest eten want dat was slecht, ging ik wel op verjaardag zorgde ik dat ik zover mogelijk bij de hapjes vandaan zat en nam ik geen taart. Ook aan onverwachtse etentjes had ik een hekel, van de Mac gingen me haren helemaal overeind staan. Zelfs ijs heb ik laten staan deze zomer omdat ijs ook onder de catogorie ongezond valt. Nou ik kan nu al zeggen deze zomer ga ik lekker genieten! Met mate dat wel natuurlijk! Maar als ik ’s avonds een bbq heb ga ik niet de hele dag op een halve bak kwark en 1 fruitje meer leven en dan nog ’s avonds bijna geen vlees nemen omdat je ziet dat alles bijna varkens vlees is, en ook dat onder het etiket ongezond valt.

Dus wat ik ervan vind? Ik vind het goed dat mensen anders willen gaan eten en lief willen zijn voor hun lichaam, omdat je tenslotte maar 1 lichaam heb en daar ook zuinig voor moet zijn. Sinds dat ik met deze ‘leefstijl’ ben begonnen voel ik mij lekkerder in mijn vel (tuurlijk gaat dat ook met ups en down’s ) maar het gaat al wel vele malen beter als daarvoor, daardoor durf ik ook meer, heb ik meer kracht en energie in mij. Dat maakt natuurlijk ook dat ik het zo fijn vind en het door wil zetten! Maar wat ik je wel nadrukkelijk mee wil geven is: Wees dan ook lief  voor je lichaam en ga jezelf  niet uit laten hongeren of overvragen. Genieten van zo gezegd ongezonde dingen zo afentoe mag ook best wel !

Al lijkt het dat al die fit chicks op instagram ect zo volmaakt zijn, dat zijn ze niet! Je ziet niet hun hele leven maar alleen maar stukjes die hun willen delen. Iedereen heeft zijn of haar valkuilen, iedereen heeft wel is een vreetbui, iedereen heeft wel eens geen zin om te sporten. Dus ga jezelf niet vergelijken met meiden of jongens van instagram of facebook of weet ik het wat! Jij bent jij en jij bent uniek. Zelf vind ik het dan ook erg jammer dat ik om mij heen merk dat social media zeker wel heel veel invloed heb op uiterlijk van vooral vrouwen. Vrouwen vinden zich vaak te dik, of vinden dat ze een platte kont hebben omdat ze zichzelf vergelijken met een ander, STOP HIERMEE!! Vind je eigen balans, ga lekker genieten van het proces eten en sporten en besef, jij bent jij!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s