4 weeks out!!

Dag lieve bloglezers,

sophie 1

Hier ben ik weer, Sophie de bikini girl! Blij weer even mijn prep feelings met jullie te mogen delen!

Ik kan jullie alvast gerust stellen, heb je eens een slechte dag? Geen probleem, ik heb dit ook, en als ik niet in prep ben zou ik zelfs eens men lichaam een dagje rust gunnen & de gym overslaan … Dit is nu eenmaal menselijk toch? Soms moet je nu eenmaal naar je lichaam luisteren, sommige dagen ben je er gewoon mentaal of fysiek even niet klaar voor.

Maar in prep heb ik daar nu niet echt tijd voor, ik ben nu zaterdag ‘4 weeks out’ en elke week, dus ook elke dag telt! Een dagje cheaten of slechte inzet, kan een stapje naar beneden zijn in de uitslag! & geef nu toe? Dat is het toch helemaal niet waard! Ik ben nu al zover, THERE IS NO WAY BACK! Er zijn nog maar 30 dagen over & ik kan niet anders dan knallen en alles geven dat ik in me heb, maar het is zeker niet makkelijk, redelijk zwaar zelfs. Mijn emoties gaan van super gelukkig naar bijna depressief. Lachen, huilen, boos zijn, schreeuwen… alles hoort erbij! Je kan je er vast wel iets bij voorstellen, maar ik kan ook met veel trots zeggen: ik stond er elke dag opnieuw!

Ben wel blij dat het nu paasvakantie is, ook al moet ik studeren, heb toch wat meer ademruimte… & guess what? Mijn coach kwam met het fantastische idee : MEER CARDIO.sophie 2
’s Morgens proberen een uurtje nuchter te doen & ’s avonds na mijn training liefst nog eens knallen op de loopband als het lukt.  Nu ik het trouwens heb over studeren, Nienke vroeg me hoe het allemaal te combineren valt, zo’n zware studies en een prep? Ik moet toegeven het is enorm moeilijk, maar het lukt. Alles moet gewoon goed gepland zijn, van uur tot uur. Dat uur maak ik mijn meals (meestal voor 4 dagen van eerste keer), dan ga ik trainen, dan doe ik mijn cardio, dan naar de les of leren… & dan komt poseren er ook nog eens bij.

Vorige keer was ik dit toch wel ZEER belangrijke punt in een wedstrijd prep vergeten. Leren poseren is zo belangrijk!!! Poseren is iets dat je ofwel een plaatsje hoger kan brengen met een mindere shape of een plaatsje lager ook al heb je de beste shape. Dus moesten jullie ooit een bikini wedstrijd willen meedoen, vergeet niet het poseren girls!!!

Nu nog even kort een update over mijn shape lieverds, Ik had daarnet meting bij mijn coach & ik weeg momenteel 57,7 kg en sta op 13,6% vet. Klinkt wel gek, als ik besef dat ik ooit op 25% zat… Hij heeft mij verteld dat ik op het podium waarschijnlijk nog 54 kg ga wegen, dus ja das nog een pakje dat eraf moet in 4 weken, dus nog even doorgaan! Maar hij vertelde mij ook dat het zeker goed komt, zowel mijn shape als mijn poseren, dus bij deze is mijn motivatie terug 100% !

Ps. Ik had ook dinsdag een shoot met Dries Verhelst, dus ik dacht ook maar een paar van deze foto’s met jullie te delen! Laat gerust een reactie achter op mijn instagram wat je er van vindt!

Veel liefs, Sophie

sophie 3


Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s