Wat doe ik nu juist in de voorbereiding?

Misschien hebben jullie hier wel interesse in, wel eerst en vooral mijn normale krachttrainingen (minstens 4 keer per week):

  • Dag 1.  Abs & hamstrings & glutes
  • Dag 2. Schouders & triceps
  • Dag 3. Abs & back & biceps
  • Dag 4: Abs & quadriceps

Daarnaast komt nog een enorm tijdrovende activiteit, namelijk CARDIO.

Ja fitchicks en cardio dat is nu eenmaal altijd een haat-liefde relatie. Ik doe het niet enorm graag, maar het brengt me wel naar mijn doelen, het hoort er nu eenmaal bij.
In mijn prep doe ik ELKE ochtend nuchtere cardio (30 minuten lopen of 40 minuten steppen). Geloof me die laatste minuten denk ik enkel aan mijn ontbijt dat komt. Dit vind ik persoonlijk één van de lastigste dingen in mijn prep. Wanneer ik wakker word zou ik liefst van allemaal mijn voetjes onder mijn tafel schuiven en men ontbijtje voor me hebben, maar de laatste weken mag ik altijd eerst een loopje van ongeveer 5km gaan doen.

En dan als laatste en ALLERBELANGRIJKSTE in mijn wedstrijdvoorbereiding?Naamloos2
Mijn eten, ik volg nu al 50 dagen hetzelfde voedingsschema, opgesteld door mijn coach Michael Bockaert. Kort samengevat eet ik nog : havermout, groenten, kip, magere ham, vis, bruine rijst en heel veel eitjes (zo’n 11 per dag, wel maar 1 eigeel) Zo kom ik tijdens deze prep alleen al aan 550 eitjes, gek toch?

Mijn vetpercentage staat momenteel op 16% (wetende dat dit ooit op 25% stond… ) en ik zou heel graag 12% bereiken tegen binnen 7 weken! Ik stel voor dat ik jullie dan maar binnen enkele weken nog eens op de hoogte hou hoe ik het stel / overleef? 😀

Volg mij zeker op instagram (@sophievantomme) , daar kan je ook mijn hele wedstrijdvoorbereiding volgen met de vele progressie foto’s

Naamloos3

(links begin februari – rechts vandaag)

Categorieën: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s