FIBO &3 weeks out!

Dag liefste bloglezers!

Ben ik blij dat ik in op mijn stoel zit in mijn kot in Leuven! Ik heb genoten van de 2 weekjes thuis zijn tijdens de paasvakantie en ik zal mijn vriend & ouders nu wel weer missen deze week. Even weer het wennen aan het idee van alleen zijn, maar tegelijkertijd even alles weer op orde ook. Structuur volledig naar mijn eigen wil & niets is belangrijker momenteel WANT ik heb nog maar 20 dagen te gaan! KNALLEN! Met structuur bedoel ik vooral dat ik geen rekening moet houden met andere mensen, ik heb hier mijn fiets en alles is dichtbij, ik kan dus kiezen waar ik wanneer naartoe ga. Geen auto van mijn ouders lenen, want thuis is de gym al 20 minuutjes met de auto, no way dat ik dit met de fiets doe… al genoeg cardio in mijn leven. , en ooh ja de winkel met veel proteins is nu net om de hoek 😀 LET THE SHREDDED GAMES BEGIN.

Yes Shredded games kan je wel zeggen, want woensdag had ik mijn laatste meting en stond ik op 13%. Even lichte paniek want mijn gewicht is geen grammetje gedropt, maar ik bleek al snel toch 0,5% vet verloren te hebben op 6 dagen (aan men heup, buik & ribben,  en YES daar moet het juist nog gebeuren)

sophie b3 1Het minder leuke deel van de Shredded games? Mijn gewicht is misschien niet gedropt deze week, maar mijn kcals wel … Van 1550 kcal naar 1400 per dag … & het ergste van allemaal ik heb een deeltje van mijn lievelingsmaaltijd, mijn havermoutje moeten afstaan en AL mijn rijst. Nog maar slechts 20g havermout ’s morgens (LEES: 2 happen en het is voorbij) en 9 rijstkoeken over heel de dag, en dat zijn dan al mijn carbs voor een volledige dag. Dus de HUNGER GAMES passen hier ook wel zeer goed, maarja nog even op mijn tanden bijten, want geef nu toe, 3 weken is echt niet zo lang meer toch? Daarnaast probeer ik nog mijn dagelijkse cardio sessies & 4 kracht trainingen per week op dit laag energie niveau te doorstaan.

Even tussendoor, willen jullie weten hoe ik mijn havermout super graag eet?

Nu tijdens mijn prep: 20g havermout met 20g MyProtein Impact (Cookies & cream) Whey , dit even goed mengen met water & een minuutje en een half in de microgolf. Dit dat even toppen met Waldens farm chocolade siroop of toch liever de Pancake siroop of Caramel siroop? Kies zelf maar ZE ZIJN ALLEMAAL HEERLIJK gemengd in een potje oats met whey! Dit ontbijtje is zeker en vast de reden dat ik graag uit mijn bedje kom (ook al moet ik eerst altijd afzien op mijn cardio toestel)

Buiten de prep? Wel er zijn duizenden manieren op havermout te eten & eerlijk gezegd ik ben van allemaal gek!

Wat dacht je van de combinatie havermout, chocolade whey & banaan ? OMG jummie of hou je het toch liever bij echte côte d’or chocolaatjes op een cheat day? HEERLIJK! Dit is waarschijnlijk het eerste ontbijtje die ik na mijn wedstrijd naar binnen speel of pannenkoeken met nutella, nog een twijfel gevalletje dit.

 

 

Waag je ook zeker eens aan de combinatie van havermout, appel & kaneel. Deze heb ik wel sophie b3 2veel liever met ongezoete amandelmelk ipv water. (maar dit is ook maar 13kcal per 100 mL SAY WHAT? Yes indeed, dit is een goede vervanger voor melk!)

 

En eigenlijk kan ik nog wel duizenden heerlijke combinaties verzinnen, maar als jullie er nog een paar willen horen, laat het mij dan maar even weten.

Ik ben al weer aan het einde van mijn blog voor deze week, maar ik kan heel mooi eindigen, want ik moet jullie nog iets belangrijk vertellen. WAT EEN FANTASTISCHE DAG HEB IK ACHTER DE RUG! 😀

Ik ging gister een volledige dag naar FIBO POWER in Köln, net zoals vorig jaar super veel plezier sophie b3 3gemaakt, maar dit jaar door al mijn cravings net iets meer geld kwijt. Namelijk 3 volledige dozen Quest bars (’s mores, cookies & cream, chocolate chip cookie dough) & een doos met 2 soorten Oh Yeah bars kon ik helemaal niet laten liggen. Al jullie willen geef ik er na mijn prep graag een review over.  Ojaa & dan spreek ik nog niet van het potje van mijn lievelings Whey (Performance Pistache) en mijn nieuwe BCAA’s  van Performance met cola smaak. Ow YES , je leest het goed, cola smaak, echt die heerlijke smaak van die heerlijke cola snoepjes … AANRADER!

Daarnaast gingen ook de standjes met kleren van Body Engineers,  Nebbia & Labellamafia mij niet voorbij … Resultaat, vele gespaarde centjes op één dag de deur uit, door mijn verslavend levensstijl FITNESS 😀 Maar ik heb alvast van geen enkele aankoop spijt!

Tuurlijk ontmoette ik ook enkele atleten waar ik enorm naar op kijk, waaronder Sadik Hadzovic, Calum von Moger, Larissa Reis, Tavi Castro, Abby pell … Super vriendelijke & lieve atleten allemaal, die mij zeker een extra motivatie boost hebben gegeven!

Ik ga nu slapen, zodat ik morgen weer kan knallen op mijn cardio sessie + mijn labo’s doorstaan gedurende dag + mealprep voor deze week +  ’s avonds mijn schouders & triceps kapot trainen! DRUK DRUK DRUK 😀 Slaapzacht lieverds!

Naamloos

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s