4e week update!

Woow 4de alweer!!Gaat zo ontzettend snel he!

Dinsdag 5 april:
’s morgens om 7.30 de wekker en om 8.15 op de hardloop schoentjes voor de 5 (voor me gevoel sloomste) km !! Maar super blij dat ik het heb gedaan! Vanavond geen sportschool voor mij want me mama was jarig!

Woensdag 6 april:

De ochtend was niet zo’n succes voor mij door prive omstandigheden, maar wauw wat ging die s’middags lekker in de sportschool!! Record naar record verbroken! SUper lekker gevoel is dat !! 🙂

Donderdag 7 april:

Kon je me wel opvegen, na een halfdagje school met toetsen/examens. Dus besloot ik gewoon even lekker mijn bedje voor 2 uurtjes in te kruipn voor dat ik weer de hele avond moest werken. Was ook maar verstandig ook want dat deed me ook even heel goed! Zo zie je maar weer, rust is ook heel belangrijk voor je progressie!

Vrijdag 8 april:
Een weer super mega lekkere workout in de sportschool er door heen geknald! Weer alle records verbroken en voelde me zo ontzettend goed!! Komt vast door die extra rust die ik heel verstandig gepakt heb gister 🙂

Zaterdag 9 april:
Heerlijk gewoon 11uur geslapen!! & met alle goede moet aan mijn 10 km run begonnen, maar wauwie die viel even tegen met dat warme weer!! Daarom maar snel tips opgezocht over hardlopen met warm weer., dus dat word ook even een paar nieuwe dingetjes inslaan! 🙂 Voor de rest lekker geblogd, gechilled en ’s avonds nog even gewerkt.

Zondag 10 april:

Had ik ingeplant als rustdag, of dat gelukt is? Mwaah een beetje, hihi. Uit de kerk vandaan even een uurtje wezen lopen met me mama en de hond. Aan me blog gewerkt, daarna heerlijk in de zon geploft met een WIJNTJE!! Tot dat ik kme na het avond eten begon te vervelen en toch echt nog niet naar bed wou want dat zal wel heel vroeg zijn. Dus nog even de buikspiertjes aangepakt, nja dat eventjes (wat de bedoeling was) werd dus een uur! Super lekker ! Haha.

Maandag: dat lees je hier!! 

Fijne week toppers en geniet ervan!!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s