2 weeksout!!

so1Hey peeps!

We zijn weer al een stukje verder, OMG het komt echt wel dichtbij nu … Ik vind het stiekem zelfs een beetje eng, duizenden vragen, ben ik wel klaar? Is het daar echt al? Nog 2 weken & ik moet knallen op dat podium!so2

Had woensdag een vetmeting & was enorm ontgoocheld 12,9% (maar 0,2% gezakt in een volledige week) & dit naar al die uren cardio? Maar de verklaring was snel gevonden, ‘vrouwenprobleempjes’, elke maand opnieuw dat stomme gedoe, resultaat à bloated as fuck! Dus gelukkig mocht ik vandaag opnieuw op meting & de cijfertjes klonken al veel hoopvoller! 12,4% bodyfat! Gelukkig, want ik dacht echt even dat het een allemaal op een ramp ging uitdragen. Nu hoop ik er in de laatste weken minstens nog 1% extra af te doen, maar 11% bereiken zou nog fantastischer zijn! TIP VAN DE DAG dus, ga nooit op vetmeting de dag dat je je maandstonden krijgt, want dat klopt dan toch helemaal niet …

Gister mocht ik naar Antwerpen, poseerles (STRIKE A POSE GIRLS)! WAW hoe leuk is poseren eigenlijk, maar moeilijk & tegelijkertijd ook zo enorm vermoeiend. Ik had ’s morgens al mijn 6 kilometertjes nuchter gaan lopen en we hebben daar ter plaatse ook getraind (schouders-biceps-abs). Daarbij komt dan nog eens het reizen met de trein van Leuven naar Antwerpen, resultaat BEKAF op mijn kot toegekomen gisteranavond. Ben hier trouwens het hele weekend gebleven omdat ik echt de energie niet vond om naar huis te gaan (ook 2 uur en half met de trein), dus gewoon genieten van een weekendje extra Leuven dan.

Die vermoeidheid, dat is nu een dagelijkse kost, alles is lastig, ik merk dat mijn lichaam stilletjes aan helemaal leeg geraakt, maar GUESS WHAT? We geven nu niet meer op hoor, nog heel even so3doorgaan! Erger nog, het wordt enorm zwaar de komende week, want morgen is mijn laatste dagje met koolhydraten en dan gaan we depleten. Bye bye carbs, enkel nog enkele grammetjes die ik uit men groenten haal. Geen heerlijk havermoutje, geen rijstkoeken, niets … Ik zal een klein beetje sterven de komende week denk ik, maar EYES ON THE PRICE!  Depleten is belangrijk om de laatste reserves uit je spieren te halen & zo ook nog extra de verbranding van die laatste vetjes te stimuleren. Positief puntje van alles, ik heb mijn coach kunnen overtuigen op de laatste dag voor mijn depleten nog 1 questbar naar binnen te smullen (eerste soort cheat tijdens mijn volledige prep xoxo), wat ga ik daar van genieten zeg, maar dan … afzien 100%!

Nog 1 iets dat ik met jullie wil delen, ik kreeg  gister ook mijn bikini, ontworpen door Debbie Pereira, can’t wait to shine in it on stage!

Liefs, een uitgeputte, maar nog steeds gemotiveerde Sophie!

& ooh ja LAST BUT NOT LEAST, wat hou ik van al die mensen die ik ken in deze fitnesswereld! 1 grote familie, zonder hen zou het me echt niet zo goed lukken! ❤

 

so4

 

 

 

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s