5e week update

Jaja, alweer weekupdate 5! Wat gaat dat ongelooflijk snel zeg! nog maar 3 weken en dan is het zover!!

Maandag 11 april:

Super actief dagje zoals je al kon lezen in mijn vorige #motiationmonday! ’s Morgens begonnen met 5 km hard te lopen, heen en weer op de fiets naar stage (heen 5 km, terug 5 km ) en ’s avonds de sportschool ook nog even in gedoken! Dus superdagje als je het  mij vraagt!

Dinsdag 12 april:

’s morgens weer lekker 5 km hardgelopen en ’s avonds de sportschool ingedoken, jullie konden al lezen in mijn vorige #motiavtiomonday dat ik deze week ook mijn vet meting had. Ik had er voor gekozen omdat vandaag te doen omdat ik woensdag en donderdag moest werken en er niks van sporten terecht zou komen, ik had er geen zin in dat het vrijdags daardoor flink tegenviel. Dus daar ging ik dan , best wel een beetje zenuwachtig, wat zal het zijn?! gelukkig viel het mee, van 15,4 naar 16,3, is mee te leven.  Niet wat ik gehoopt had maar jammer dan!!

Woensdag 13 april:

Uit school had ik niet heel veel puf meer om hard te lopen dus besloot ik om gewoon een uurtje lekker te wandelen met de hond. Goede keus want wauw wat was ik evengoed gesloopt aan het einde van de werkavond.

Donderdag 14 april:

Helaas totaal geen sporten of lekker even naar buiten om een rondje te lopen voor mij vandaag. Nee eerst een lange schooldag en daarna gelijk werken tot half 12.

vrijdag 15 april:

Super lekker getraind in de sportschool ’s avonds!! Ondanks dat ik echt gesloopt was ging de training beter als verwacht!

Zaterdag 16 april:

Door de hele harde wind en regen geen puf en zin om 10 km hard te lopen dus besloot ik om 5 km hard te gaan lopen. Daarna vroeg me moeder of ik met haar mee wou om mijn verjaardags kadoo alvast te halen omdat we allebei nog al vol zitten aankomende 2 weken. Dus daar ging ik!! En wat werd het?!?! Nieuwe hardloopschoenen!!! Wat was ik daar blij mee!! Super geholpen ook in die winkel ze bevallen me prima!

Zondag 17 april:

Je snapt natuurlijk dat ik de nieuwe runners gelijk wou uitproberen! Het leek mij verstandig om eerst maar is 6 km te doen, maar toen ik de afslag naar huis wou nemen ging het zo ontzettend goed, dat ik gewoon de volle 10 km heb gemaakt! Wat lopen die lekker zeg!! Maar dat was je vast niet ontgaan als je mij al wat langer volgt op social media, ik kan het dan ook niet vaak genoeg wat ik verder deze zondag heb gedaan kan je lezen in mijn sundayfunday onder het kopje challenge!

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s