low carb days

Dag lieve bloglezers!

Ik was in mijn vorige blog bezig over mijn low carb days die eraan kwamen. Wel vandaag heb ik mijn eerste low carb day achter de rug. Wonder boven wonder, ik leef nog & ik had eigenlijk echt een goede dag. Heb er een super goede abs – legs – glutes workout opzitten, maar dat ligt dan ook vooral aan die 2 grote koppen koffie die ik voor men training naar binnen slokte. CAFFEINE lc1LOADING! Aangezien ik van Nienke er op los mag bloggen, aangezien dit mijn laatste 2 weken voor mijn wedstrijd zijn, dacht ik dan ook dat het interessant was mee te delen wat ik nu eigenlijk juist eet, dus zal ik even mijn dag voor jullie schetsen 🙂

Mijn dag start om 8u30 als mijn wekker af gaat, nog moe (zoals altijd) strompel ik uit mijn bed en doe mijn sportbh & legging aan. Ik drink eerst een volledig glas water op mijn nuchtere maag leeg & Ik slik vervolgens 1 fatburner (hardcore ripped) , 2 BCAA pillen & 2 L-carnitine pillen (myprotein) & nog 2 magnesium pilletjes (biover) naar binnen met nog een ander glas water. Als laatste sluit ik af met een lekker vitaminen drankje (ja hoor, die bruistabletten voor kindjes, die zijn gewoon heerlijk!) Dan spring ik op mijn fiets & ga ik naar de gym die om 9 uur open gaat.

9:00 ik doe 45 minuten nuchtere cardio, terwijl ik naar kookprogramma’s kijk. Hahaha logica, super veel honger, maar toch aangenaam, lijkt de cardio plots vlotter te gaan! Ik drink daarbij ongeveer 1 liter water & als extraatje een MPI fatburner drankje, ananas smaak, mijn favoriet van alle mogelijke sportdrankjes die er bestaan!

lc210:15 terug op mijn kot aangekomen stort ik mij op mijn ontbijtje. & joepie dat staat al helemaal klaar, want ik heb dit gisterenavond al gemaakt. Ik mis natuurlijk mijn havermoutje nu al, maar deze ochtend was mijn ontbijt toch ook wel een toppertje. Mijn ontbijt gaat als volgt: 3 eiwitten, 2 volledige eitjes & 30g whey. (Bij deze maaltijd neem ik 1 CLA capsule) Ik zou dit saai kunnen opeten, gewoon shake drinken & mijn eitjes apart MAAR NEEN HOOR, kijk eens wat ik hiervan maak : heeeeeerlijke pannenkoekjes!

HOE? Wel eigenlijk gewoon 3 eiwitten + 15g whey mengen, 3 kleine pannenkoekjes van bakken in een antikleef pan (zonder vetsstof!) & dan met de resterende 15g whey de saus voor ertussen maken (= gewoon whey met weinig water, eventueel nog wat extra waldensfarm chocolat syrup) & daarbij eet ik dat gewoon nog mijn 2 volledige eitjes ook.

11:00 heb ik les 2 uurtjes les (dierkunde), ik doe mijn uiterste best om op te letten, maar merk toch wel dat ik wat licht ben in men hoofd. Logisch! Wist je dat hersenen voor 99% op glucose werken? En aangezien ik geen carbs binnen hebben is nadenken een ramp … dit merk ik dus al vanaf dag 1 zonder carbs, beloofd voor de komende dagen.

13:00 eindelijk mijn middagmaal, maar de ontgoocheling is groot, want mijn middagmaal is in

lc3enkele happen naar binnen gespeelt & ik rammel van de honger… 250g groene groenten (brocolli, bonen) in combinatie met 150g witte vis (Alaska). Bijna niets dus … met dit hongerig gevoel vertrek ik naar de volgende les (bio-organische chemie) Bij deze maaltijd neem ik 1 CLA capsule.

 

 

15:00 na een uurtje opletten in de les heb ik tijd voor mijn volgende maaltijd. Eigenlijk is dit mijn lc410 uurtje, maar aangezien het zolang duurt voor ik mijn ontbijtje binnen krijg heb ik dit opgeschoven tot nu, niets te vroeg, want ik rammel nog steeds. 75g vis met 200g komkommer, eerlijk? Dit vult ook niet echt, maar de gedachte dat ik iets eet is er toch.

 

 

16:15 terug op mijn kot, terug van de les. WAW wat is dit zwaar zonder koolhydraten … ik drink een shake (20g whey) & de beste smaak ever dan wel: Quest Peanut butter whey, er hangt een redelijk prijskaartje aan, maar niets kan dan ook deze smaak overtreffen! Daarna spring ik mijn fiets terug op & ga ik naar de zonnebank                                                                 (ja ik moet mijn onderkleurtje hebben voor mijn wedstrijd)

17:00 tijd voor een dutje, deze dagen zijn zo vermoeiend … & aaaghr ik heb honger. Dit is echt lc5de eerste dag in mijn prep dat ik echt honger heb.

18:30 JOEPIE weer tijd om te smullen, ik eet 75g tonijn, 3 eiwitten & 150g tomaatjes. Die meng ik lekker door elkaar, met een goede lepel kcal vrije waldens farm mayonaise erdoor. Dit is zo lekker.

lc6Dit wordt gevolgd door 2 grote koppen koffie (lees: caffeine) & dan vertrek ik voor mijn workout. Een knaller van een abs – legs – glutes workout, afgesloten met een halfuurtje cardio.

Tijdens mijn training drink ik 1,5 liter water met BCAA’s in poedervorm erin gemengd (myprotein).

 

21:00 eindelijk terug op mijn kot, uitgehongerd AGAIN. Jammer genoeg is deze keer mijn maaltijd weer enkel maar 250g groenen groenten met 150g witte vis. Bij deze maaltijd neem ik 1 CLA capsule.

23:00 bijna tijd om te slapen! Maar eerst nog mijn 4 eiwitjes binnen smullen, ik geef ze wat smaak door er wat waldens farm pancake syrup op te doen, want gewoon eitjes ben ik echt wel beu gegeten… logisch na 85 eten 11 tot 12 eieren per dag!

Zo dit is mijn dagje, tussendoor heb ik ook wel nog een shake (20g whey), maar hoelaat ik die juist heb binnen gesmokkeld ben ik vergeten. + nog heel veel water, zodat ik zeker aan 5 liter kom vandaag, want water geeft je een gevuld gevoel. Voor zover het nog mogelijk is met zo weinig eten.

En zo kom ik op mijn macro’s van deze dag:

1179 kcal:

  • 21 g vet
  • 31 g koolhydraten (uit mijn broccoli & whey -> dit is echt verwaarloosbaar!)
  • 209 g eiwitten

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s