6e weekupdate

Terwijl ik dit schrijf heb ik nog maar precies !10! dagen!! En dan is he zover! De alkmaar city run! Ja ik ben echt mega zenuwachtig! Ik had eigenlijk nog zoveel sneller willen zijn en me rechter kuit? Ja daar heb ik nog steeds wel wat last van 😦 Wel minder als op me andere schoenen maar als nog vind ik het echt mega balen! Maar goed, wat heb ik uitgespookt deze week:

Maandag 18 april:

Helaas pindakaas (oeh lekker!!) was het beter om rust te nemen in de ochtend omdat ikde vorige dag 10 km had hardgelopen. Wel ben ik ’s avonds lekker naar de sportschool geweest om daar eventjes 30 minuten cardio, legday en rug-training er door heen te knallen!! Dit ging super goed met me beste dinnie!!

Dinsdag 19 april:

YESSSS ik mocht weer hardlopen op me nieuwe beauty’s!! Daarom ook gewoon me wekker om 7 uur gezet! Zodat ik start klaar om half 8 met een banaan en een bakje koffie op de bank voor de tv kon ploffen om mijn favoriete tv programma te kijken en om 8 uur 5 km te kunnen hardlopen! Daarna door naar stage en ’s avonds weer lekker trainen in de sportschool!

Woensdag 20 april:

‘S morgens voor schooltijd had ik lekker nog de tijd om een 6 km run erdoor heen te knallen!! Helaas had ik me wel een uurtje vergist in de tijd dus kwam toen de les al een halfuur bezi was nog is een keer aan kakken :$ Gelukkig gebeurd dat me niet vaak! hahaha. Yess run 2 in de pocket deze week!  ’s avonds na school gewoon lekker gewerkt!

Donderdag 21 april:

Weer tijd om even snel tussen werk en school door 5 km hard te lopen dus meteen thuis een kopje koffie naar achter gegooid, ren schoentjes aan en gaaaaaaan !!!

Vrijdag 22 april:

Na school was het ’s avonds weer tijd voor…… de sportschoooool!! En wat ging die training goed!! Heerlijk zo je vakantie beginnen!!

Zaterdag 23 april:

Helaaaas moest ik werken om 12 uur en het leek mij verstandig, omdat ik het hele weekend moest werken en al kapot moe was, even rustig aan te doen en lekker uit te slapen! Toen ik thuis kwam van me werk lag er een grote envelop met mijn naam op de eettafel, MIJN T-HISRT!!!!! Nu komt het toch echt eng dichtbij!!
’s Avonds na me blog online gegooid te hebben over core oefeningen, nog wel even een halfuurtje core oefeningen gedaan en daarna lekker weer gaan slapen!

Zondag 24 april:

Weer werken en ik was ’s morgens niet me bed uit te branden! Dus helaas weer geen tijd voor een run 😦 ik was gelukkig wel al om 5 uur klaar met werken maar was echt gesloopt, dus besloot ik om mezelf lekker een rustdagje te gunnen!!

Maandag 25 april:

Helaas ’s morgens geen tijd voor een morning run, maaaar wel natuurlijk ’s avonds even  de sportschool in gedoken deze keer voor alleen een cardio en een legday, omdat ik mee kon rijden met me beste vriendin met de auto die pas om 7 uur klar was met werken, maaar ik had toch echt geen zin door de hagel en de regen te fietsen! Maaar auw dat werd echt kruipend de sportschool uit hoor!! Dat was zeker een zeer geslaagde legday! (voel het vandaag -26 april- nog!!)

Dus nee helaas geen 10 km kunnen rennen deze week en dat maakt het dan ook idd wel een beetje extra spannend voor over 10 dagen (6mei) Hopelijk kan ik het aankomende week inhalen! Maar dat lezen jullie in mijn volgende weekupdate!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s