tips voor een verantwoordelijke (healthy) Bday!!

& nee dit jaar heb ik er voor gekozen om er niet aan te denken en gewoon 1x los te gaan, ja 1x want heb er nu alweer spijt van :$ (Lees: ja ontzettend genoten maar loop nu al hele dag met een pijnlijke opgezette buik! 😦 ) en dat vind ik het niet waard! Want ja ik geniet  ook van lekker gezond doen! JUIST geniet ik daarvan!! Dus nu ook weer lekker back on track! Goed begonnen vanmiddag met een 10 km run!! De laatste alweer voor de alkmaar city run! Checken jullie ook even mijn facebook pagina en instagram voor een hele gave winactie en een nieuwe maand challenge!! Wie durft er mee te doen?!

 

Maar goed ik dwaal af, ik zou jullie tips geven dus hier komen ze!
Hier wat tips voor jullie om de dagen NA de verjaardag ook gewoon fijn door te komen (ipv met buikpijn):

  1. Bakje eigen taarten! Ga opzoek naar verantwoordelijke taart recepten en ga die lekker bakken! Ik zelf ben gek van de recepten van Gezond met ons
  2. Kies voor jezelf of je de hapjes wil eten of dat je een taartje neemt
  3. Drink geen alcohol en kies voor water en/of thee
  4. Maak gezonde hapjes! Zet bijvoorbeeld snoep tomaatjes neer,plakjes komkommer (je kan het ook samen op een prikkertje doen.) Paprika met hoemoes (mijn favorite!!) en je hebt nog veel meer lekker en verantwoordelijke receptjes!
  5. Als je bij iemand anders op verjaardag zit en je kiest voor het stukje taart doe er dan geen slagroom bij
  6. Probeer s’morgens voor de verjaardag nog even te sporten
  7. Ga de dag na de verjaardag lekker een stuk hardlopen!
  8. Maak op je eigen verjaardag, kannenwater met bijvoorbeeld verse munt en limoen, citroen of framboosjes erin! Echt super lekker!! Dit deed ik dan weer wel op mijn eigen verjaardag en ik kan je zeggen, het was een mega groot succes!
  9. Probeer naar je lichaam te blijven luisteren, genoeg is genoeg!
  10. Trek je niks aan wat andere van jou keuzes vinden, het is jou lichaam doe waar jij je goed bij voelt!

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Als je zelf nog tips weet voel je lekker vrij om die onder in de comments te zetten, graaaaaag zelfs!!! Ook wil ik er wel bij zeggen dat 1x lekker uit je dak gaan ook echt niet erg is! Doe wat voor jou goed voelt! Het is tenslotte jou lichaam!

Categorieën: , ,

Een reactie op “tips voor een verantwoordelijke (healthy) Bday!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s