Laatste weekupdate #Alkmaarcityrun2016

Jaja me laatste 3 dagen zijn aangebroken voor de alkmaar cityrun! Hoe het de laatse volle week ging kun je natuurlijk hier lezen!

dinsdag 26 april:

Word je wakker en wat zie je, regen regen allemaal regen! BAHHH!! En dan heb ik dus echt geen zin om te rennen he buiten! DUs binnen wat buikspier oefeningen en cardio gedaan! ’s Avonds weer lekker de sportschool ingedoken!

woensdag 27 april

kingsrun

Koningsdag! Helaas geen party voor mij vandaag want ik moest ’s avonds gewoon werken. Maar voor werktijd , jaja echt waar heeerlijk de 10 km er door heen geknald! En ’s avonds na een drukke werkavond had ik toch echt wel een wijntje verdient vond ik zelf! Merkte alleen flink dat ik al heeeeeeeeeeel lang geen alcohol meer had gedronken hihi voelde e gelijk zitten, ooops.

Donderdag 28 april:

Eindelijk mijn tasjes binnen dus ik kon beginnen met mijn eerste tasjes te maken! Ben je benieuwd wat het geworden is? Neem dan even snel een kijkje op mijn facebook pagina en/of op mijn instagram, kun je gelijk mee doen met mijn giveaway zodat je zo’n leuk tasje kan winnen!! ’s Middags nog even snel naar de sportschol geweest voor een cardio,bicep,rug, buik workout en ’s avonds weer te werk.

Vrijdag 29 april:

& @ smaken smartbars die helaas van de foto zijn afgevallen :( DOe jij al mee met de give away?!
& @ smaken smartbars die helaas van de foto zijn afgevallen 😦 DOe jij al mee met de give away?!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!!!!!!!!!! Ja 21 jaartjes oud alweer!! Vandaag heel veel regelen voor morgen en ik wou nog hardlopen dus mijn wekkertje stond gewoon lekker om 7 uur! Om half 9 stond ik in mijn hardloopschoenen voor een 6 km run  en om 11 uur in de winkel voor de verjaardags boodschappen. ’s Avonds heeeeeeeeerlijk uit eten geweest op mijn werk en echt een super leuke avond gehad!

Zaterdag 30 april:

van der valk

The big party!! Maar natuurlijk onder het bakken/hapjes maken en het feest nog wel even snel een kwartiertje de buikspieren aangepakt! ‘Helaas’heb ik me wel helemaal laten gaan op me verjaardag, maar ook dat is wel eens genieten! (volgende dag alleen wat minder :$) Maar een geslaagd feest(je) was het zeer zeker!!

Zondag 1 mei:

wu1
Doen jullie mee met mijn challenge?

Yess, back on track!! & wat was mijn arme buik daar aan toe :$. Die wist niet wat hem overkwam de laatste 2 dagen! Dus gewoon weer lekker gezond gedaan vandaag en………… jaaaa 10 km hard gelopen!!!!!! Laatste keer voor de alkmaar city run dat ik de 10 km ging lopen en ik moet zeggen na wat opstart problemen was ik zeker niet ontevreden! Wat ik nog meer uitgespookt heb vandaag staat in de #sundayfunday blog.

Maandag 2 mei:

De dag dat alles wel bleek mis te gaan 😦 me wekker 2 x gezet met de bedoeling om start klaar te staan om 7 uur de hiit workout van deargoodmorning mee te kunnen doen op 3fm. Toen ik opeens om 9 uur wakker schrok!! Neeeeee!! Gelukkig nog wel de hiit terug gevonden en met een nuchtere maag het nog wel even snel kunnen doen!! Helaas kon ik alleen niet meer lopen met de hond 😦 ’s avonds vond het beeldscherm van mijn telefoon het nodig om er mee te stoppen dus door al dat gedoe nog laat in de sportschool ook en net zoals vorige week alleen cardio , benen en een beetje buik kunnen doen. Wel nog snel langs de deen kunnen fietsen om nog wat lekkers mee te nemen voor traktatie op de sportschool 🙂 Werd erg gewaardeerd hahaha super leuk al die reactie’s !! Wat ik nog meer uitgespookt heb vandaag staat in de #motivationmonday blog.

 

Vergeten jullie mijn giveaway en mijn challenge niet?! Echt leuk om aan mee te doen geloof me!! & misschien gooi ik nog wel een winactie eruit aan de mensen die mee hebben gedaan aan mijn challenge, maar dat weet ik nog niet zeker.

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s