De laatste 3 dagen en de grote dag!

Dinsdag 3 mei:

Vandaag dan eindelijk mijn trainingsschema ontvangen! Dat word knallen vanavond! Mijn doel is op dit moment cutten, dus vet verliezen. Het schema was gelijk lekker pittig! eerst 15 minuten cardio, daarna een fullbody workout en dan nog afsluiten met 12 minuten cardio.

Woensdag 4 mei:

Stond er smorgens een snel 5 km rondje geplant, maar daar werd roet in het eten gegooid.
Door weg werkzaamheden moet is om lopen dus het werden er 6, nja ook niet erg met dit weer. Het ging wel super fijn! In het begin voelde ik mijn kuit wel maar dat trok snel weg gelukkig.

Donderdag 5 mei:
Yess sportschool toch nog 3 uurtjes open , dus tijd om te knallen! Weer beginnen met cardio en daarna een fullbody workout en afsluiten met 15×3 burpees, omg echt killing met die warmte!! Na de workout nog even een uurtje de zon ingedoken en hup workworkworkworkwork. Wat was het druk! Pas half 1 s’nachts klaar en dus pas half 2 in bed! Dat word uitslapen morgen!!

Vrijdag 6 mei!!!!!!
Eindelijk de grote dag! Na heeeeerlijk uitgeslapen te zijn snel een jurk aan getrokken en lekker de mark over geweest in het dorpje waar ik grotendeels ben opgegroeid. Super van genoten. Thuis lekker de zon in en rusten rusten rusten en heeeeeeeeeel veeeeeeeeeel drinken en krachten besparen voor vanavond!!

2 en halfuur van te voren zat ik al start klaar, zenuwen gierde door me lijf! Maar ik wou mij wel aan de afspraak houden dat ik volop ging genieten EN NIET TE HARD VAN STAPEL moest gaan!

Eenmaal aangekomen opzoek naar me start vlak, toen het start schot klok ging het in het begin maar moeizaam vooruit maar toen ik bij het bordje start stond leek het wel of ik echt gedragen werd! Wauw wat ging het lekker, helaas vergiste ik mij wel 2 keer in de afstand :$ toen we bij de 2 km waren had ik al het gevoel dat we er 5 km op hadden zitten en bij de 6 km dacht ik dat ik er 8 op had zitten dus dat was een flinke tegen valler! Maar dat nam zeker de pret niet weg! Met de laatste kilometers met een super gezellig groepje mee gelopen en toen vloog het voorbij! Ik heb gewoon het hele stuk gerend zonder te lopen tussendoor!!! Wauw wat was ik verbaast en blij!! & vlakbij de finish nog een super goeie sprint kunnen trekken!!! (zo snel dat me zusje me niet eens op de foto kreeg)  Dit was wat ik wilde en gehoopt had!! In het begin sprinten iedereen mij voorbij maar ik liet me niet gek maken, gewoon rustig aan en bij de 8 km een beetje tempo opvoeren en iedereen weer in halen, hihi doedels!!! Moeten jullie maar niet zo hard van stapel gaan in het begin! & toen bij die finish die sprint!!! Echt mijn geluk kon niet meer op!! Ik was zo blij en trots! + IK HEB HET HELE PARCOUR PIJN VRIJ HARDGELOPENNNNNNNNN!!!!!!!

Hoe het vanacht ging hebben we het maar niet over 😦 ( leek wel of er een olifanten poot op me middenrif stond 😦 hoop dat dat gevoel heel snel weg is en ik zonder pijn gewoon kan werken vanavond! Iniedergeval ga ik vandaag natuurlijk wel even na genieten!!

 

 

 

ben er klaar voor

startvak
startvak
het start vak in lopen
het start vak in lopen
wachten totdat ik kan knallen!
wachten totdat ik kan knallen!
blijven lachen!
blijven lachen!
duuuuuuuuuuurt lang!
duuuuuuuuuuurt lang!

klaaar!

Wauw nieuwe pr en wat voor 1!!! #proud
Wauw nieuwe pr en wat voor 1!!! #proud

medallie

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s