Mijn 2e huis and the place to be.

jong en vrij

 

Nee hiermee bedoel ik niet de sportschool, al lijkt dat wel bijna mijn 2de huis, maar nee. Hiermee bedoel ik de kerk waar ik (bijna) elke zondag ben. Een plaats waar ik de meeste kostbare vrienden heb, mijn broers en zussen die er echt altijd voor me zijn , al gaat het niet zo makkelijk om naar elkaar toe te gaan dan gaat het gewoon allemaal via de app!! Het is ook een plaats waar ik 100% echt mezelf kan zijn en ben. tot rust kom en word opgebouwd, mijn identiteit weer terug vind wie ik ben in Jezus en dat ik mij geen zorgen hoef te maken, er word voor mij gezorgd want ik ben Zijn geliefde kind. Hij verlaat mij nooit, ja dit verveeld nooit om te horen! Daarom is de kerk de beste plaats voor mij om een #sundayfunday te vieren/hebben.

Dit was misschien even een andere #sundayfunday als dat je van mij gewend bent, maar dit wilde ik gewoon even met jullie delen op deze 1e pinksterdag (ondertussen alweer bijna 2de -oops-)

Lijkt het jou leuk als ik hier meer of vaker over ga bloggen? Dus over wat mijn geloof voor mij betekend ect. ? Laat het me dan weten via een reactie, pb, dm of mail ect ook via snapchat mag het natuurlijk. Laat het me maar weten. Dit is namelijk waar echt mijn hele leven om draait. Hij heeft mij namelijk 3 jaar terug genezen van de pijn waardoor ik nu kan doen wat ik leuk vind, hardlopen en krachttraining dus!  Mijn 2de grootste passie dus, want dit blijft toch echt mijn 1e!! Vandaar ook dat ik dit even wou delen met jullie!! Ik hoop dan ook dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen 🙂 Want deze blog is natuurlijk voor jullie geschreven en niet alleen voor mijzelf.

Slaaplekker en nog een fijne 2de pinksterdag!!

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s