opeens niet zo #getfitwithne. verplicht rusten.

Verplicht rustig aan doen, wat is dat verdomd moeilijk en niet leuk maar helaas geen keus nu!

Zoals jullie al in 1 van mijn eerste blogpost hebben kunnen lezen  ben ik geboren met een waterhoofd en heb daardoor dus een drain van me hoofd naar me buik lopen (door me nek). 3 jaar terug eindelijk na jaren er last van te hebben gehad, verlost van de pijn. Maar wat nu? Dezelfde klachten blijken opeens terug te komen. Ik vertik het (nog) om naar het ziekenhuis te gaan omdat dat toen ook een heel gedoe was en ik ben er toen niks mee opgeschoten. Dus waarschijnlijk zal je de aankomende dagen mij niet meer zo actief zien doen omdat ik daar simpel weg even de puf niet voor heb. Wel probeer ik natuurlijk gewoon nog genoeg te bewegen  zo goed en kwaad als het gaat, want stil zitten ben ik echt het type niet meer voor :$ het is nu zo’n beetje dag 2 dat de pijn echt zo hevig is dat ik echt vrij weinig kan en verveel me nu al! Maandag ben ik nog wel wezen trainen ( stuk lichter als normaal maar daar kon ik mee leven) en wezen werken, dinsdag weer heel rustig aan een rondje gerent en s’avonds weer licht en rustig aan wezen trainen en woensdag ook nog. Maar na gister echt te huilen van de pijn en note benen door me werk naar huis gestuurd omdat ik gewoon eigenwijs door wou gaan maar hun zagen dat er iets goed mis was ben ik er nu klaar mee. Dit wil ik niet nog een keer!! Dus aankomende dagen iets rustiger aan en daarna weer klaar hoor!! –hoop ik- . Ben hier zo niet mee eens, vooral niet omdat ik geloof dat ik genezen BEN door Zijn (Jezus) striemen en ik niet ga pikken dat die pijn terug komt! Ik ga jullie zeker op de hoogte houden en hier (zolang dit duurt) ook zo afentoe over bloggen hoe het nu met me gaat.

#nietzogeffitwithne

Categorieën: ,

2 reacties op ‘opeens niet zo #getfitwithne. verplicht rusten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s