(irritante) vragen die je krijgt als “fitgirl”: Deel 1!

Als de zo gezegde #fitgirl krijg je van alle kanten vragen en opmerkingen over jou leefstijl. Omdat het er echt zoveel zijn zal ik er de aan komende weken er steeds een paar behandelen. Vandaag alvast de eerste 10 op een rijtje voor jullie. Herken jij ze? Welke vraag vind jij het irritantste?

 1. Hoe vaak sport jij?
  zo’n 5 a 6 keer per week.
 2. Sport je ook wel eens niet?
  Ja hoor heb 1 of 2 rustdagen in de week, net hoe het uitkomt eigenlijk.
 3. Waarom sport je zo vaak?
  Sporten is voor mij tot rust komen, een uitlaatklep en ik krijg er nieuwe energie van + nieuwe inspiratie voor mijn blogs!
 4. Train je voor een wedstrijd?
  NO,NOPES,NEE!!!!!!! Oke, duidelijk toch? Ik heb mega veel respect voor de mensen die het wel kunnen , maar ik zie het niet zitten om elke morgen nog eerder dan 6 uurme bed uit te moeten om eerst nog even cardio OP NUCHTERE MAAG te moeten doen. Dan val ik serieus echt om hoor! En dan s’avonds weer cardio en kracht training. Ook dit is voor mij sowieso niet mogelijk elke dag omdat ik een bijbaantje in de avond heb. Β & Dan ook nog een 2x per dag elke dag kip/vis rijs en broccoli eten? Begrijp me niet verkeerd hoor ik vind dit heerlijk, maar elke dag? En dan nog 2 keer ? No thanks! + ik ben een ontiegelijke perfectionist en ben bang dat als ik die wedstrijd niet win of juist vlak voor de wedstrijd een heel slecht minderwaardig zelf beeld ga krijgen en ook dat wil ik niet.
 5. Wil je ooit een Marathon lopen?
  Okee, heel eerlijk. Geen idee. Misschien wel? Misschien niet? Maar voor nu ? Nee. Maar voor later, geen idee.
 6. Wil je serieus een blokjes buik? je bent toch geen vent?
  Of ik zichtbare buikspieren wil? Ja. Moet je daar perse een vent voor zijn? Nee. Een jongen/man zonder (buik) spieren is toch ook niet gelijk een meisje?
 7. Heb je al zichtbare buikspieren dan?
  Nee helaas niet 😦 Wel zie je ze steeds beter zitten aan de zijkant! Dus gewoon van de kleine stapjes genieten πŸ™‚ Het is immers geen hoofdzaak, de hoofdzaak is vind je het leuk wat je doet en dat vind ik dus!
 8. Ga je nou alweer naar ie sportschool?
  Ja, doei! Dat is dan ook echt het enigste wat je terug krijgt. Of je dealt er mee en anders is het jammer dannn!
 9. Dat kan jij toch makkelijk? Je zit toch ook altijd in die sportschool?!
  Ow ja weer zo’n leuke “kuch”. Dus omdat ik naar de sportschool ga ben ik gelijk de sterkste, fitste, lenigste? Nou nee dus. & Ja soms kan zo’n opmerking keihard aan komen als je al overal 10 keer harder je best voor moet doen! (& nee dat is niet zielig! Maar zukke opmerkingen word ik ook niet vrolijk van.)
 10. Ben je niet een beetje verslaafd?
  Haha jupp, je moest is weten hoevaak ik dit hoor. Jij ook? Ja misschien ben ik inderdaad wel een (beetje) verslaafd aan sporten. Is dat erg? Nee ik vind van niet. Beter als al die andere verslavingen toch die je kan hebben?

 

Categorieën: ,

5 reacties op β€˜(irritante) vragen die je krijgt als “fitgirl”: Deel 1!’

 1. Pingback: fitgirl problems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s