Pre workout NEMESIS, ARGUS

 • Een omschrijving van het product
  Dit is een pre-workout in vorm van capsules, dus geen poeder. Al eerder in mijn blog had ik beschreven dat ik dat niet fijn vond daarom kwam de sportschool waar ik train met deze optie.

preworkout

 • Waar is het te koop?
  Uuuhm, geen idee eigenlijk, sowieso bij ons in de sportschool, hihi.
 • De prijs
  € 24.95
 • Maakt het product haar belofte waar?
  Ja, ik vind persoonlijk van wel. Als je echt 2 capsules in neemt merk je zeker verschil met trainen!
 • Voor wie is het product geschikt
  Voor fannetieke kracht trainers.
 • wat is de smaak van het product.?
  Er zit totaal geen smaak aan.
 • De ervaringen met het product (conclusie)

  Van de winter voelde ik mij erg futloos, dit was zeker een goed product om te nemen. Ik voelde zeker verschil. De eerste keer nam ik er maar 1 in omdat ikhet nog erg eng vond, helaas had dat geen effect dus toch maar voor de 2 capsules gegaan. Toen merkte ik wel gelijk verschil. Wel is een nadeel dat je na dat het uitgewerkt is je extra inkakt en dat is best vervelend als je nog niet klaar bent!!

 • Zou je het nog een keer kopen?
  Voor nu zeg ik nee, maar dat is zeker niet omdat het me niet goed is bevallen.Je kan hier zeker zwaarder en harder mee trainen maar ik ben er nog niet helemaal uit of dat wel goed is voor je lichaam want je gaat ook wel snel over je grenzen heen.

Wat is jullie ervaring met een pre-workout?

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s