favorite ochtendroutine

goodmorning quote

Goodmorning!

Vandaag een lekkere vroege blog van mijn kant! Dat vond ik namelijk wel passen bij mijn blog van vandaag 🙂 Vandaag neem ik jullie mee naar wat ik zo leuk vind aan de ochtend en waarom ik door de weeks zelfs in mijn vakantie toch om 7.15 mijn bed uitrol.

Om 7.00 uur gaat mijn wekker voor de eerste keer, dan snooze ik meestal nog even door tot 7.15 uur, of ik doe alvast mijn sportkleding aan net waar ik zin in heb.

Dan snel naar beneden, ontbijt in de magnetron, koffie aan en stipt 7.30 uur neerploffen voor de tv met mijn ontbijt, koffie en een notitie boekje. Om naar mijn favo programma te kijken op rtl 5. Als dat is afgelopen om 8.00 uur snel even afwassen, omkleden als dat nog nodig is en dan heerlijk een rondje rennen of met ijzers gooien in de sportschool 🙂 ( of zoals nu even een blog online gooien en rennen/trainen verzetten naar de middag of avond. ) Als ik terug kom van de sportschool/hardlopen dan lekker even met een kopje thee en een glas water of eiwitshake met  (als ik getraind heb)+ een snack zitten en mijn mail, facebook,insta en blog berichten checken en indien nodig antwoorden. Dan is het toch echt tijd om te douche en dan is de ochtend alweer om, maar hierdoor heb ik wel weer meer tijd om nog andere dingen te doen! Darom hou ik zo van het optijd opstaan, nee ook bij mij gaat dat niet altijd even vrolijk maar achteraf wel blij dat ik het gedaan heb!

Wat is jou favorite ding in de ochtend? 🙂

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s