Favo blog dingetjes

6 MAANDEN

 

Hallo leuke followers!!!

Vandaag een best wel speciaal dagje voor mij! waarom? Ik blog vandaag precies een halfjaar! Morgenavond ga ik dat dan ook echt vieren, hoe? Weet je nog wat ik met mijn verjaardag zei? Wie jarig is trakteert! Dus deze keer geef ik dan ook weer iets weg, dit keer alleen niet aan jullie. Nee ik heb er voor gekozen om een sponsorloop te organiseren voor pink ribbon en aan hun het opgehaalde geld te storten! 
Jij kan daar aan mee doen! Dus heb je morgen nog niks? Kom dan gerust mee doen of kijken om 19:00 uur op de atletiekbaan in Wieringerwerf ( voor het exacte adres kan je mij ook mailen – getfitwithnienke@outlook.com-)

Maar wat vind ik nou zo leuk aan bloggen?

Dat ga ik jullie nu vertellen!

Jullie motiveren:
Ja daarom ben ik ook begonnen met bloggen, ik wilde dat meer mensen gingen GENIETEN van sporten en ‘gezond'(en af en toe ook niet) eten/drinken!

Hoe? Bijvoorbeeld door :

Tips geven:
Tips die bij mij hebben geholpen en jou ook hopelijk gaan helpen.

Verdiepen in mijn passie:
Door (voor jullie) maar natuurlijk ook voor mijzelf, op internet te kijken, naar mensen te gaan die verstand hebben van hardlopen/krachttraining en ‘healthy’food, andere blogs lezen, tijdschriften kopen maar ook  mijn eigen ervaringen en ontdekkingen met jullie te delen.. Denk bijvoorbeeld aan de volgende blogs:

Gedachtes en mijn verhaal met jullie delen:
Ik vind het altijd heel prettig om te weten dat ik met sommige dingen niet de enigste ben. Ik weet ook dat vele van jullie dat fijn zullen vinden, daarom deel ik graag mijn verhalen en gedachtes met jullie, bijvoorbeeld in de volgende blogs:

jullie uitdagen:
door middel van de challenge’s die ik doe. bijvoorbeeld :

maar ook de challenges via insta en facebook.

plannen tot werkelijkheid laten komen:
Nog lang niet alle plannen zijn werkelijkheid, maar morgen komt mijn eerste plan/droom in werkelijkheid, een eigen evenement organiseren, benieuwd wat ik allemaal nog meer in petto heb? Blijf mij dan vooral volgen, want ik beloof jullie er komen nog veel meer leuke dingen aan! MAAR DAT KAN IK NIET ZONDER JULLIE HULP! Ik vind het zo fijn om lekker creatief bezig te zijn voor jullie met mijn blog, dus laat ook vooral weten wat jullie nog zouden willen lezen, hoe ik jullie nog meer kan motiveren ect! Vind ik alleen maar heel erg leuk!

Last but zeker not least!!

Jullie lieve en leuke reacties!
Die motiveren mij weer om nog meer voor mijn doelen te gaan, om elke keer weer een blog online te gooien en wat ik hier boven al zei, jullie zijn (ook) mijn inspiratie om elke keer weer een nieuwe blog te kunnen schrijven. Dus blijf vooral reageren!! Met jullie hulp kom ik zoveel verder!

Daarom wil ik jullie ook echt bedanken voor al jullie lieve, leuke en soms ook grappige reacties, elke keer weer! Jullie moeten echt weten dat dat mij echt weer elke keer een big smile op mijn gezicht geeft!

BEDANKT voor iedere keer weer de tijd te nemen om mijn blogs te lezen en er op te reageren! Ik waardeer dat echt!

Ik hoop dan ook nog heel lang te mogen bloggen en misschien nog wel meer voor jullie te kunnen doen zodat we elkaar kunnen blijven inspireren en motiveren!


 

 

 

 

Categorieën:

One thought on “Favo blog dingetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s