favorite run moments

favo run moments

Hardlopen, ik hou ervan en begin er ook steeds meer naar uit te zien om eindelijk weer te kunnen rennen!

Elke run heeft wel zo zijn momenten dat ik er extra van geniet, vandaag deel ik dan ook graag mijn favorite run moments met jullie, lezen jullie mee?

  1. De natuur, heerlijk langs de lange weilanden waar je over heen kan kijken, het lijkt mij ook erg leuk om is ergens anders hard te lopen nu ik een auto en natuurlijk een rijbewijs heb. Iemand tips? Wat is jou favo plekje om hard tevlopen?
  2. De fluitende vogeltjes. Oordopjes? niet nodig! Heerlijk dat geluid van die zingende vogeltjes!
  3. Na een paar kilometers er helemaal inzitten en echt even je hoofd leeg kunnen maken.
  4. Van die lieve kindjes achter of voor op bij papa en mama op de fiets die een high-5 willen en je gaan aanmoedigen, zelf willen hardlopen of roepen : kijk mama die rent hard!
  5. Mensen die je aanmoedigen: Kom op je bent er bijna! (kuch, bijna? ben net 2 km onderweg -haha-)
  6. De complimentjes van de mensen die je tegenkomt op bijvoorbeeld de fiets of lopend met de hond.
  7. Honden die mee willen rennen + als ze los lopen dat het baasje ze dan soms echt moet terug roepen.
  8. De mensen die je gaan herkennen en beginnen te zeggen: Goh ben je er nou alweer zo vroeg bij knap hoor, ik heb soms zelfs dat als mensen mij zien aankomen in huis voor het raam al beginnen te zwaaien of als ze voorbij rijden in de auto, zo leuk! πŸ™‚
  9. De blog ideeen die opeens omhoog komen, en dan maar hopen dat ik het onthou tot dat ik thuis ben hihi. Nee maar echt, als mijn hoofd eenmaal leeg is dan schieten er de hele tijd blog ideeen en onderwerpen naar binnen, welke blogger herkent dit ? πŸ™‚
  10. Last but not least: (oke dit zinnetje zeg ik volgens mij best vaak in mijn blogs he? :$ ) Het sprintje wat je er nog uit kan halen als je de laatste kilometers naar huis loopt!

Wat vind jij fijn aan het hardlopen? wat zijn jou favorite moments als je aan het rennen bent?

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s