ARNOLD PERSONAL TRAINING SCHEMA (2)

 

 logo apt

Doel : vetverbranding met behoud spiermassa.

 • Waar is het te koop?
  http://www.arnoldspersonaltraining.nl
 • De prijs
  vanaf €20,-
 • Maakt het product haar belofte waar?
  Ja, ik vind van wel, ik zie steeds meer lijnen tevoorschijn komen en merk ook met kleding verschil.
 • Voor wie is het product geschikt?
  Een trainingschema op maat is voor iedereen beschikbaar
 • De ervaringen met het product (conclusie)
  Dit is mijn 2e schema bij Arnold personal training (apt) zoals jullie weten. Wederom weer super goed bevallen! Een stuk pittiger en uitdagender kwa oefeningen als het vorige schema, waarvan ik bij een paar oefeningen zelfs dacht van: ‘Dit gaat mij nooit lukken’. En dan toch lukte het mij! Wat mij natuurlijk weer een boost van zelf vertrouwen gaf. Dan nog niet gesproken over de mooie progressie die ik heb behaald met behulp van deze schema’s . Nog nooit zo zelfverzekerd op vakantie geweest als dit jaar! Ik ga nu ook met een goed gevoel mijn bouw periode in!
 • Zou je het nog een keer kopen?
  Ja! Ik ben al ruim 2 weken bezig (vanaf 1 oktober) met mijn nieuwe schema en deze keer ook met een nieuw doel. Bulken/bouwen/aankomen name it!
 • Tot slot:
  Wil jij ook voor jou doelen gaan? En blijf je vast hangen in je progressie of weet je niet hoe je moet beginnen dan raad ik je zeker aan om even op de site te kijken en contact op te nemen!

 

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s