Plaatsen die mij inspireren (voor het schrijven van een blogpost)

In mei schreef ik al een blog over blog inspiratie , hier in vertelde ik jullie waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Vandaag wil ik wat dieper hier op in gaan, namelijk welke plaatsen mij nou precies inspiratie geven en hoe. Hier heb ik al wel in het vorige stukje het een klein beetje over gehad maar heel oppervlakkig.

 • Sportschool
  – De Dingen die daar gebeuren, bijvoorbeeld als ik mij ergens aan erger kan ik daar een prima blog post over schrijven. (10 irritaties in de sportschool )
  – Als iemand aan mij vraagt waar ik mijn motivatie vandaan haal, ga ik daar nog even wat extra over na denken en schrijf ik daar ook weer een blogpost over.
  – Ook word er wel is gevraagd of ik ook wel eens geen zin heb om te sporten en waarom dan niet (smoesjes om niet te sporten ) en hoe het dan komt dat ik dan toch soms ga ( reactie smoesjes op niet te sporten! )
  – trainingschema’s : review schema 2 bijvoorbeeld
 • Hardlooprondje(s)
  – De seizoenen bijvoorbeeld, tips hardlopen met warm weer, ooh ik moet nog tips schrijven voor hardlopen met koud weer hihi!
  – omstandigheden en doelen: Bijvoorbeeld mijn voorbereidingen naar een hardloop evenement, of tips om je hardloop afstand op te bouwen
  – Dingen waar ik tegen aan loop: Blessure door verkeerde of oude hardloop schoenen Blessure door verkeerde of oude hardloop schoenen
 • School:
  – Opmerkingen of gesprekken die ik opvang in de gang of klas
  – Onderwerpen die voorkomen in een lesboek
 • Sociaal Media : Dit is toch wel iets waar ik het meeste vandaan haal.
  – Blogs van andere bloggers, als hun onderwerp mij aanspreekt dan schrijf ik het onderwerp op en ga ik er over na denken hoe ik over het onderwerp denk en wat ik van het onderwerp vind.
  – Reactie’s en vragen onder een blogpost van mij of iemand anders maar ook vragen onder een foto/status op Instagram en Facebook bijvoorbeeld.
  – Instagram post van iemand die ik volg bijvoorbeeld deze .
  – Facebook statussen
  Op deze 2 reageer ik dan soms door middel van een blogpost
  – Tv/krant/discussies:  als er weer eens wat is over het onderwerp fitgirls bijvoorbeeld, schrijf ik de opmerkingen/vragen/stellingen die voorbij komen op en probeer ik daar mijn eigen mening over te schrijven net als mijn blog van 2 weken terug bijvoorbeeld over Orthorexia
  – vlogs van iemand anders met een interessant onderwerp of een opvallende opmerking/vraag, of juist mijn eigen vlogs  bijvoorbeeld met de Q&a’s als jullie vragen stellen en ik het idee heb dat ik daar niet al te uitgebreid op het kunnen antwoorden, schrijf ik daar ook nog een aperte blog over. Dus vragen zijn altijd welkom! Die helpen mij enorm!
 • Nieuwe notitie boekjes zijn ook zo iets, eigenlijk is dat gewoon meer een nieuwe motivatie om weer lekker veel te kunnen schrijven en juist meer opzoek te gaan naar nieuwe blog onderwerpen!

Hopelijk vonden jullie dit leuk en interessant om te lezen!

Weet jij nog een leuke blog onderwerp of heb je een vraag over een bepaald iets of over mij (dat mag natuurlijk ook) dan mag je die altijd stellen. In een reactie onder een foto of status of via een mail naar getfitwithnienke@outlook.com

 

 

Categorieën: ,

Een reactie op “Plaatsen die mij inspireren (voor het schrijven van een blogpost)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s