tips beginnen met trainen

De feest maand breekt aan en veel willennog even goed trainen om straks mooi en strak in dat kerstjurkje te passen. Maar hoe begin je nu eigenlijk? Vandaag deel ik met jullie de tips die mij hebben geholpen om te beginnen met trainen en ook het volhouden ervan.

tip 1: Stel een doel voor jezelf. Denk goed na wat je wilt bereiken met trainen.

tip 2: Schrijf je doel op papier zodat je er steeds aan herinnert word wat je nou eigenlijk wilt bereiken.

tip 3: Heb je een groot doel? Deel die dan eerst in , in kleine doelen. Dat zorgt ervoor dat je gemotiveert blijft zonder af te haken.

tip 4: Kijk wat je leuk vind voor sport en of dat matcht bij het behalen van jou doelen. Niet iedereen vind fitnessen, groepslessen of wat voor sport dan ook even leuk, dus zoek echt wat bij jou past dan hou je het langer vol.

tip 5: Kies je wel voor fitness? Dan raad ik je aan om een trainingschema op maat te laten maken en evt te trainen onder begleiding van een ptér. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de oefeningen goed uitvoert en je sneller je doel kan behalen.

tip 6: Zoek iemand met het zelfde doel en ga samen aan de slag zo kan je mekaar motiveren. Pas op dit kan ook een nadeel hebben, heb de ene geen zin dan neig je sneller om ook niet te gaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

tip 7: Neem je voedingspatroon onder de loep en als je het moeilijk vind om te bedenken hoe het anders kan varaag dan advies aan een pt’er en laat evt. een voedingsschema maken voor je.

tip 8: heb plezier in wat je doet, dit is dus een beetje het zelfde als tip 4.

Ben ik volgend jou nog wat belangrijks vergeten? Wat hielp jou om te beginnen met trainen?

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s