nog even terug kijken naar 2016 – wat heb ik geleerd dit jaar?-

2016 was een heel  moooi jaar met heel veel ups en een paar down, ja succes is nou jammer genoeg gen 1 rechte stijle lijn omhoog.

Vandaag leek het mij leuk om met jullie te delen wat ik heb geleerd van en in 2016.

  1. Hetallereerste ding wat ik heb geleerd in 2016 zijn mijn grenzen aangeven. Zo wel als tegen mensen als voor mezelf (lichamelijk)
  2. Prioriteiten stellen: Stoopen met het bijbaantje in de horeca omdat het niet meer ging met de schoooltijden die ik nu heb in mijn examen jaar. en als ik de sportschool een keer moest overslaan omdat ik een belangerijke deadline had kan ik dat nu ook meer accepteren. (ja geloof me er is een tijd geweest dat ik even goed gewoon ging trainen en daarna nog even aan school ging NIET HANDIG!! – slaap te kort-)
  3. Ook heb ik meer rust durven nemen dit jaar. Ik was altijd bang dat ik aankwam al nam ik een dag extra rust. Dikee onzin natuurlijk mja.
  4. Dit jaar is ook echt een jaar geweest waarin ik vaker voor mijzelf heb gekozen, voorheen vond ik de mening van andere mensen (zelfs soms) belangrijker dan mijn eigen mening!
  5. In 2016 ben ik er ook extra bewust van geworden dat mensen echt ALTIJD een mening hebben, wat als je dus de mening van een ander belangrijker vind dan van jezelf knap lastig is.
  6. 2016 is ook het jaar geweest dat ik de weegschaal uit het raam heb gegooid en doei heb gezegd tegen die vervelende vetmeting, stomme cijfertjes maakten mij alleen maar zenuwachtig en mijn hele lol was er helemaal af.
  7. Meer balans in een ‘slechte'(kuch) snack en in lekker gezond eten.
  8. En last but nt least!: Mezelf accepteren zoals ik ben!! Ik ben nou eenmaal niet perfect en dat hoeft ook lekker niet! Als iedereen perfect zou zijn zal het wel heeeeel saai worden!

Oke en nu jij! Wat heb jij geleerd in 2016??

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s