Bulk update

Het is alweer halverwege januari, feestdagen zijn voorbij en iedereen begint aan zijn goede voornemens. Bij de meeste is dat meer bewegen, minder eten of tewel afvallen. Kom ik even om de hoek kijken met me bulk buik(je). Ja ook dat gaat niet altijd over rozengeur en manenschijn helaas. Mijn broeken gaan strakker zitten, thisrts die niet meer lekekr zitten, de opmerkingen van hey Nien pas je een beetje op je hebt wel weer een buik hoor. Ja thanks he en paar maanden terug nog janken dat ik te dun was! HOEDAN?? Ik ben ook een mens met gevoelens hoor! Maar goed dit heeft mijn brein natuurlijk wel weer aan het denken gezet en eerlijk gezegd kan ik hier dan ook giga over lopen piekeren.

Wat nu? Stoppen en weer gaan cutten??

Nah nee niet helemaal, wel wil ik weer anders gaan eten en kijken of ik wat minder vet aankom en mij wat minder opgeblazen voel + dus ook hopelijk wat minder te (hoeven) piekeren. Dat zou ik wel erg fijn vinden. Want ook ik ben het eigenlijk wel een klein beetje zat aan het worden en kan natuurlijk stiekem niet wachten om de lijntjes te voorschijn zien te komen. Maar de planning was pas om in maart te starten met cuten dus heel streng ga ik nog niet doen voor mezelf.

Balans, dat is voor mij heel moeilijk ik ben echt zo’n persoontje dat van het ene uiterste naar het andere uiterste gaat. Maar gelukkig zijn we allemaal mens en leren we van onze fouten 🙂 Dus ik ga lekker door met waar ik mij goed bij voel en dat is dus op dit moment even mijn eetpatroon weer onder de lopen nemen. En nee niet met calorieen tellen! Dit heb ik dus 2 weken terug 3 dagen geprobeert en werd er alweer helemaal gek van :$ (nog meer piekeren) Dus op dit moment ben ik daar nog niet aantoe! Lekker laten dus zo!

maar wat wil ik dan anders gaan doen nu? Zonder nog al te veel aftevallen en hopelijk nog wel wat gespierder te worden??

  • Minder opscheppen bij het avondeten, oh en ja geloof me dit is voor mij echt een leerproces! (vooral als er macaroni op tafel staat!)
  • Niet van alles en nog wat door mijn havermout heen gooien!
  • Ipv brood tussen de middag vaker een vullende salade maken met veel groente! Dit betekend dus niet dat ik helemaal geen brood meer ga eten he!
  • Minder snoepen tussendoor (bijvoorbeeld drop of chocola,eetlepen pindakaas )
  • of ik mijn havermout blijf eten twijfel ik nog over omdat ik na mijn havermout ook een opgeblazen gevoel krijg, ik ga volgende week eens proberen om musli met kwark of skyr te eten en te kijken hoe dat bevalt.
  • Meer water, thee en afentoe koffie drinken ipv cappucinno of latte machiatto, oke afentoe nog een bakkie cappucinno dan maar wel even wat minder als de laatste tijd, ik luste al bijna geen zwarte koffie meer, hihi.

Wat gaat er niet veranderen?

  • wat ik al aangaf is dat ik balans nu belangrijker vind, ik wil nog steeds genieten van taart op een verjaardag, een chocolaadje (nee geen hele reep Tony’s! -oops nieuwe verslaving!-) ect op zijn tijd (als ik er dus zin in heb)

Dus nee geen goede voornemen! MAar gewoon luisteren naar mijn lichaam en doen waar ik mij fijn bij voel!

 

Categorieën:

One thought on “Bulk update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s