1 jarig bestaan en nieuw logo!

Jaja eindelijk mag ik het dan bekend maken! Mijn nieuwe logo! Die al stiekem 2 weken klaar is hihi 🙂

Waarom een nieuw logo? Je was toch al zo blij met die vorige? Ja klopt! Maar toch naar mate ik meer ging bloggen (en vloggen) miste ik toch wat. Ik vond niet dat het goed weergaf waar mijn blog nou eigenlijk voor staat en waar ik over schrijf, want ik doe niet alleen maar aan krachttraining maar loop ook hard en (moet hoog nodig weer beginnen met) touwtje springen. Ook wil ik met mijn blog duidelijk maken dat genieten heel belangrijk is en je niet ALLEEN MAAR ‘gezond’ hoeft te eten. En daarom wilde ik een ander logo wat nog meer bij mijn blog (en vlog) past. Een logo waarin echt in 1 oogopslag duidelijk is waar mijn blog (en vlog) over gaat. En dat is dus gelukt! Dus daarom de nieuwe logo en daarom ben ik er zo ontzettend blij mee!

Waarom persé vandaag het bekend maken en niet al 2 weken terug?
Ik vind het juist vandaag een goed moment omdat ik vandaag ook precies (alweer) een jaar blog!!

Ik hoop dit nog heel lang te doen en jullie nog veel meer motivatie en tips ect te kunnen geven! Dus heb jij vragen of ideeën voor mijn blog/vlog? Schroom niet en stuur gerust een mailtje naar: getfitwithnienke@outlook.com !

Bedankt voor het lezen van mijn blogs, alle leuke en lieve reacties tot nu toe en ik hoop jullie nog veel meer te kunnen helpen en te motiveren in de toekomst!! 😙

Geniet van jullie weekend 🙂

Categorieën:

Een reactie op “1 jarig bestaan en nieuw logo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s