Even voorstellen… Naomi Schrauwen & haar strijd tegen de kilo’s!

Hoi Allemaal,

 

Ik ben Naomi Schrauwen, 21 jaar en volg sinds kort (11 januari) een speciaal programma bij de sportschool Fit4all in Wijk bij Duurstede. Het programma heet Fit vanuit jezelf en is gericht op sporten, afvallen maar vooral het veranderen van je levensstijl.

 

Zelf ben ik nu ongeveer 5 kg afgevallen in een maand tijd. Dit heb ik voornamelijk gedaan door een vastgesteld aantal calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten te eten. Daarnaast sport ik ongeveer 3 a 4 keer in de week. Ik doe dit niet allemaal in mijn eentje maar samen met een Personal Trainer die mij een schop onder mijn kont geeft als ik te snel wil afhaken.

 

Ik heb het eerste weken met Jordy getraind en hebben we een trainingsschema opgesteld en deze elke week herhaald en uitgevoerd. Vanaf deze week (23 februari) ga ik met Justin trainen en dit ga ik doen tot eind Juli. Hierbij gaan we mijn trainingsschema vergroten en natuurlijk kijken naar mijn eetpatroon en deze aanpassen.

 

Bij het sporten kun je denken aan cardio en krachttraining. Ik doe verschillende dingen met armspieren, beenspieren, buikspieren bij de kracht. En de loopband of fiets bij cardio. Verder volg ik ook nog groepslessen zoals Supershape (Zumba met kracht en uithouding) en de groepsles die hoort bij het programma waarbij we een circuit doen met allerlei oefeningen.

 

Binnenkort gaan we naar buiten als het lekker weer is met de groepsles!

 

Voor meer info en filmpjes over het programma kan je kijken op de volgende site:

https://www.facebook.com/hetfitvanuitjezelfprogramma/?fref=ts

 

Ik zal snel een nieuw blog schrijven en jullie op de hoogte houden.

 

Liefs, Naomi

 

 

 

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s