Suplementen

Suplementen iedereen heeft er een mening over en bijna iedereen (de meeste) in het sportschool ‘wereldje’ gebruikt wel extra eiwitten doormiddele van shakes.

Maar welke suplementen gebruik ik eigenlijk, waarom en wanneer?

Dat leg ik uit in de blog van vandaag.

Ohja, mijn mening:

Suplementen zijn zeker niet noodzakelijk. Als jij al je macro’s en goede voedingsstoffen al uit je voeding haalt heb je echt geen extra suplementen nodig, vaak is dit zelfs nog beter.

 

Oke, nu de suplementen die ik op dit moment gebruik:

  • Whey delicious van de XXL: hiervan doe ik 1/2 of soms gewoon een hele scoop van ’s morgens door mijn ontbijt, voor extra eiwitten.
  • Night protein van de xxl of een caseine shake: Dit neem ik voor het slapen gaan zodat ik niet met honger naar bed ga, vaak sport ik ook ’s avonds dus dan is het ook gelijk weer een mooie aanvuling voor de eiwitten.
  • Bcaa: Dit heb ik ook in poeder vorm, ik gebruik dit niet standaard maar puur wanneer ik er echt zin in heb voor onder het trainen of een glaasje na het hardlopen.
  • Vitamine D: Oke, als het zo mooi weer is als afgelopen dagen en ik ben veel buiten neem ik dit niet, maar zit ik de hele dag binnen of is het rot weer dan neem ik het nog wel eens, ik gebruik dit vooral veel in de wintertijd.
  • Omega 3 visolie : Ikzelf eet heel weinig vis (helaas, want vind het wel heel erg lekker) daarom neem ik (als ik het niet vergeet) elke dag 2 capsules omega 3 visolie voor extra goede vetten en eiwitten.

Nou hehe dat waren ze hoor hahaha, gebruik jij ook suplementen? zo ja welke? en waarom?

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s