favo maart dingen

Wauw wat ging deze maand ook weer snel voorbij!! En natuurlijk ook weer leuke dingen beleefd deze maand dus die heb ik weer voor je op een rijtje gezet! (helaas zonder fotos deze keer:( )

-> Nieuwe heerlijke koffie tentje ondekt in Hoorn ‘Turf’ echt alle koffie en TAART liefhebbers, ga daar heen!

-> Ook besloot ik na heel erg lang twijfelen dan toch een eigen domein naam op te kopen. Was het jou al opgevallen? Staat veel mooier toch zo ?:)

-> Ook heb ik dan toch eindelijk mijn Iphone5s!!! Oh wat ben ik daar toch blij mee!!

-> De nieuwe smaak coca cola zero proeven natuurlijk! Ik zag hem overal al langs komen in de week dat ik ziek thuis lag. Ja helaas hoort dat er soms ook bij.Dus jullie snappen vast dat ik die niet kon laten staan toen ik de nieuwe smaak zag bij de AH! Heerlijk is die !

-> Ook heb ik voor het eerst een baby shower mogen mee maken , nee nee niet van mezelf hoor! Van me beste vriendin die hoog zwanger is! Zo spannend!!  Als je dit leeest succes met de laatsste lootjes schat!!

-> En dan natuurlijk nog het trainen via mijn nieuwe schema want ja ja dezomer staat weer voor de deur dus weg met dat winter vachtje! En lekker strak in vel komen deze zomer! Super benieuwd hoe het uitpakt deze zomer.

Wel heb ik besloten niet zo streng te doen als vorig jaar en gewoon nog te genieten van soms een extra ijsje ect. Ik hoef immers geen wedstrijd mee te doen en doe het gewoon voor mezelf, dus moet het ook wel leuk blijven!

 

Dat waren zealweer voor deze maand!

Hoe was jullie maand?

Hebben jullie nog leuke dingen beleefd? Tell me!!

Categorieën:

One thought on “favo maart dingen

  1. Mijn maand was heerlijk, lekker zandvoort gelopen 20 km, Genoten van het mooie weer, Je heb weer een mooi stukje geschreven, Goed dat je weer lekker gaat trainen voor de zomer, Lekker doorgaan zo. Groetjes van je Fan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s