mijn geluks momentjes van dit moment

Morgen vieren dat ik weer een jaartje ouder ben geworden (22) !! Dus leek het mij leuk om even stil te staan bij de geluks mommentjes wat ik in mijn 22 levensjaar heb mee gemaakt! Lezen jullie mee?

 • Eindelijk na veel zweten en zwoegen het roze papiertje gehaald was toch wel echt 1 van de allergrootste geluks momenten hoor!!
 • Toen ik voor de 2e jaar op rij met een goede tijd de finish haalde bij de alkmaar city run en dam tot dam by night! Waar ik allebei dit jaar geen deel aan zal nemen helaas door andere prioriteiten.
 • Dan nog deze maand te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding en ik alleen nog maar mijn stage hoef af te ronden!
 • Ook deze maand nog een relatie met een heel lief vriendje waar ik heel gelukkig mee ben (slijmslijm 😉 )

 

En n u de kleine dingen die mij gelukkig maken :

 • Als ik eindelijk weer tijd heb voor een trainingsvlog (en mijn camera er ook mee eens is en even lief mee werkt!)
 • Als het hardlopen zo lekker gaat dat ik onverwachts weer een paar extra kilometers maak
 • Een nieuwe pr in the gym of kwa tijd bij het hardlopen
 • Uitje met vrienden/vriendinnen
 • Lekker een dagje bij de allerliefste opa en oma!! Ja ik ben bijna 22 (misschien al 22 als je dit leest 😉 )  en nee ik ben zeker nog niet te oud voor een dagje opa en oma en geniet daar dan ook gewoon echt volop van !
 • Gewoon even lekker sporten aan het begin van (een drukke) dag of lekker na een drukke dag de sportschool in duiken hardlopen/tabata of hiit workout doen (ja mijn nieuwe verslaving hihi binnen kort hier meer over!)
 • Het meer balans vinden in sporten/rust en voeding is ook echt heel fijn en ben blij dat ik nu echt weer kan genieten van ijs,taart,chocola ect ook al stond het niet op de planning 🙂 Dat is wel is anders geweest 😉 Duh daarom ben ik begonnen met bloggen, om jullie er voor te waarschuwen dat het ook echt wel anders kan! =D
 • En dat genieten ga ik dus morgen ook lekker volop doen!! Lekkere hapjes,drankjes ect en mijn lichaam even rust geven van al dat trainen is ook wel is fijn 🙂

 

Fijn weekend allemaal!!

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s