Even een andere #motivationmonday als normaal…

Nee helaas weer geen trainingsvlog, afgelopen tijd ben ik heel moe en ben ik al blij als ik mijn 5 trainingen er op heb zitten en vergeet dan de camera weer eens mee te nemen of even snel wat op te nemen/editen en online te gooien. Sorry for that.

Dus heb ik besloten om de aankomende tijd via mijn blog een Hiit of Tabata circuits onile te gooien voor jullie. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk en een goed idee.

Waarom Hiit/tabata:

Zoals ik op instagram al aangaf van de week is mijn motivatie voor lange afstanden hardlopen ver te zoeken de laatste tijd. Dit komt ook door de boven genoemde reden.

iedere keer nam ik mij voor om 8 km hardtelopen en heel soms lukte dit ook maar vaak haakte ik na 6 km alweer af . Ik vond het saai worden en wilde meer uitdaging. Normaal ging ik dus meer km hardlopen maar dat werd hem nu dus gewoon echt niet.

Ik zag al een paar keer bij Fannetiek langs komen dat ze HIIT workouts deed ’s morgens. Natuurlijk kon ik die van Deargoodmorning al maar daar moest je echt een veldje voor hebben buiten of binnen doen maar al dat gespring binnen vond ik niks omdat dat best door dreunt.

Dus was ik heel blij met de inspiratie van Fannetiek om het te doen met het hardloop rondje op de voet/fietspaden/stoepen/trappen die ik tegenkom. Natuurlijk geef ik mijn eigen invullingen hieraan en die ga ik dus vanaf nu met jullie delen op maandag. De ene keer via een blog en de andere keer via een vlog!  De ene keer een buikspier kwartiertje en de andere keer weer een HIIT of  Tabata. Want je hoeft echt niet altijd een uur in de sportschool te staan of kilometers hardtelopen!

Ik hoop dat jullie er net zoveel aan hebben als wat ik er aan heb gehad!

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s