Eet dagboekje April

Ja ja hier is die dan eindelijk mijn eetdagboekje van april!

 

Maandag 24 april:

ontbijt: 2 volkoren knackers met aardbeitjes

tussendoor: eiwitshake smaak chocola!

lunch: salade gemaakt van : Bladspinazie, gekookt eitje, mix ongezoute noten, mozzarella en een tomaatje.

tussendoor: plakjes komkommer

avond eten: rode kool met gekookte aardappelen en een cordon blue

avond snack: Caseine shake van MYPROTEIN

 

dinsdag 25 april:

ontbijt: 2 rijstwafels met beide een plakje kipfilet

lunch: weer de zelfde salade als gister alleen had ik er nu ook stukjes mango door

tussendoortje: Plakjes komkommer

avond eten: Een heerlijk bord macaroni

avond snack: Caseine shake van MYPROTEIN

 

woendag 26 april:

ontbijt: 2 rijstwafels met kipfilet

lunch: precies de zelfde als gister! 🙂

tussendoor: plakjes komkommer

avond eten: Mijn lieve vriend nam mij onverwachts mee uiteten naar een vis restaurant!! Dus daar heerlijk een gebakken kabeljauw gegeten met van alles en nog wat erbij kwa groenten en afgesloten met een heerlijke tiramisu ijsje!

 

donderdag 27 april:

ontbijt: 2 rijstwafels met kipfilet

tussendoor: plakjes komkommer

lunch: 2 afbak broodjes 1 belegd met kipfilet en een augurk en de ander besmeerd met filet american

tussendoor: Op een bakje koffie bij opa en oma omdat we toch in de buurt waren kwamen de oranje morkoppen tevoorschijn!

avond eten: Rijst met kip en kerrie met ananasjes erdoor hmm!!

 

vrijdag 28 april

ontbijt: 2x rijstwafel met kipfilet

lunch: 2 sneetjes bruin brood met gebakken hamburgers en ketchup

avond eten: aardappel kroketjes uit de oven, sperziebonen en weer een cordon blue

avond snack: weer de caseine whey shake

 

En ja het weekend… Daar zwijg ik maar even over hahahah omg veelste veel en veelste slecht door mijn verjaardag en nee dan onthou ik echt niet alles wat ik in mijn mond stop en heb dan ook zeker geen zin om alles op te schrijven om het voor jullie op papier te zetten 🙂

Maar ik weet zeker dat jullie dat wel snappen 🙂

 

 

Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt eet ik geen bambix meer in mijn cute fase. Het vulde gewoon niet en ik moest alleen maar veel naar de wc ’s morgens omdat ik ook er nog een grote mok koffie bij dronk om goed wakker te worden. Want geloof me ik drink veeeel meer koffie in mijn cut fase als in mijn bulk hihi.

Dit bevalt mij heel goed en ben blij dat ik ondanks dat ik weer wil zakken met mijn vetprecentage toch )in het weekend ) kan genieten van een minder verantwoordelijke snack of een onverwachts uitetentje !! 🙂

 

Zijn jullie je ookal aan het klaarstomen voor de zomer??

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s