mijn top 10 favo blog(ger)s op dit moment

Het is alweer vrijdag (over anderhalf uur alweer zaterdag hihi) dus het is weer tijd voor een favo blogje!

Vandaag (zoals jullie in de titel al kunnen lezen) deel ik mijn top 10 favo blog(ger)s! Ik zet de link erbij voor jullie zodat deze toppers voor jullie nu ook makkelijk te vinden zijn! (Even op de naam klikken en dan kom je op hun blog terecht 😉 )

 

Heel veel lees plezier !!

 1. Deargoodmorning  De allereerste fitgirl die ik ging volgen toen ik begon aan mijn fit girls journey!
 2. Laura Brijde Ook deze topper die al haar dromen waar maakt volg ik al van het begin dat ik met hardlopen begon! (toen was het nog runninglau 🙂 )
 3. FitwithMarit  Ook deze fitgirl volg ik al vanaf het begin dat ik starte met de nieuwe levensstijl 🙂 Ook is Marit (vooral in het begin) een grote blog inspiratie (geweest)
 4. Fannetiek Deze power woman heb ik iets later ontdekt. Sinds dat ze in de vlogs van Lienke kwam ben ik ook haar gaan volgen!
 5. Jip Sanders mag ook zeker niet ontbreken in mijn top 10
 6. Kyara Esteva  haar blogs lees ik ook altijd met groot plezier! Vooral haar taggs vind ik erg leuk om te lezen! (Zal ik binnenkort ook weer eens een tagg online gooien?)
 7. GuyDroog  volg ik nog niet zo heel erg lang. Maar dik fan!! Niet alleen van zijn blogs maar ook zeker van zijn vlogs! Gewoon heel simpel/duidelijk en eerlijk/oprecht! Een echte aanrader!
 8. PBP Super leerzame blogs! Altijd super om te lezen! Zowel de recepten als de andere blogs!
 9. Fitaddict  Een altijd super eerlijk en oprehte blog over haar lifestyle! Super leuk en vaak ook interessant om te lezen!
 10. Fitdutchies Ook gewoon weer hele leerzame en motiverende blogs! En natuurlijk niet te vergeten: de heerlijke en simpele recepten !

Staat jou favo blog(ger) er ook tussen? Wie zijn jou favoriete op het moment en waarom? Welke blog(ger) raad je mij nog aan om te volgen??

 

Categorieën:

4 thoughts on “mijn top 10 favo blog(ger)s op dit moment

 1. Nu als mama valt sporten wel vaak weg -oeps- maar ik heb wel een leuke yoga kanaal gevonden. Speciaal voor kinderen maar ik doe lekker mee met mijn zoontje. Telt ook een beetje als sport? 🙂
  Ze heet Cosmic Kids Yoga

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s