Mijn favoriete momenten in mei:

Wauw deze maand ging echt belachelijk snel!! Dat komt denk ik ook omdat ik nu zo druk ben met mijn stage afronden en een nieuwe baan zoeken. Ook komt het natuurlijk omdat ik allemaal leuke dingen doe nu ik een vriend hebt!

 

1 maand(je) samen !
Ja al kunnen we elkaar al zo’n 5 jaar (ex collega’s) we waren deze maand (nog maar) een maandje een stelletje. Ik hoop natuurlijk nog heel veel maandjes erbij 🙂

Na een heerlijke strandwandeling even samen kijken bij het ex verzorg paardje van vriendlief!
Voor mij een hele tijd terug dat ik weer eens een paard geborstelt had en er mee gelopen heb. (ik was toen een jaar of 10 hihi) Dus even spannend maar wel erg leuk!

Heerlijk gewandeld!
Nu het eindelijk weer lekker weer is kunnen we eindelijk de deur weer uit! Heerlijk gewandeld en genoten van de zon, natuur en elkaar 🙂

Hightea met een hele goede vriendin/oud klasgenoot!
Als je elkaar  een jaar lang niet heb gezien pak je natuurlijk extra goed uit! Heerlijk gesnoept en lekker bij geklets! Voor herhaling vatbaar!!

Boksen met Arimson
Wanneer je het zelf te warm vind om te trainen/hardtelopen en je allerlei smoesjes verzint om niet van die stoel af te komen en dan gebeld worden door je beste vriend of je komt boksne in het park in de schaduw. Jaaa dat noem ik nou echt vrienden! Elkaar motiveren in wat je beide leuk vind! Thanks Arim! En uhh wanneeer schrijf je weer eens een blogje voor me 😉

Lekker luieren in het zonnetje!
Lekker niks doen met ze 2e en genieten en lachen terwijl je heerlijk ligt te bakken in de zon! En daarna eindelijk de eerste bbq van het jaar!

Pa en ma alweer 32 jaar getrouwd!
En dat moest natuurlijk geviert worden! Dus heerlijk uit eten geweest met ze alle (het gezin + aanhang en opa en oma !

.

Ook nog een keer met de schoonfamilie 2 keer uiteten geweest dus volop genoten deze maand! Hoe ik dat nu doe in mijn cutfase? Dat kan je lezen in mijn blog van gister: https://getfitwithne.com/2017/06/01/cutfase-update-1/

En ook heb ik natuurlijk weer een voedingsdagboekje voor jullie bijgehouden voor 1 week deze maand!

En natuurlijk nog veel meer blogjes! waarvan https://getfitwithne.com/2017/05/11/hoe-kijk-jij-naar-jezelf-mijn-onzekerheden/ het meeste is bekeken!

Bedankt allemaal dat jullie iedere keer weer mijn blogs lezen! Laat mij vooral weten als jullie leuke ideen voor een artikel hebben of vragen over mij of over wat ik doe ect!

Categorieën:

20 thoughts on “Mijn favoriete momenten in mei:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s