Caloriearme drankjes

Heb jij moeite met genoeg drinken, wil je niet alleen maar water drinken of pak je steeds naar die vruchten sappen? Vandaag heb ik speciaal voor jullie een aantal caloriearme drankjes! Zo hoef je niet alleen maar water te drinken en drink je ook niet honderde calorieen op een dag.

Ik vind dat zelf namelijk altijd een beetje zonde om je calorieen te drinken, dus doe jij dit wel ? Dan kun je door mijn tips nu ook nog is meer eten (als je calorieeen telt ) WINWIN!

LET OP! Niet alle drankjes bevatten HELEMAAL GEEN calorieen, maar in iedergeval geen suikers! Dit scheelt wel HEEL VEEL calorieen!

En dat mensen zeggen dat light producten slecht zijn? Daar ga ik heen stukje over schrijven want dat hebben deze mensen al gedaan (klik hier) en daar heb ik niks meer aan toe te voegen 🙂

Oke dan nu de caloriearme drankjes:

Mijn nummer 1 van de frisdranken is toch echt wel de cola light/zero! En dan nog die heerlijke smaken die steeds meer komen ook in de zero variant!

Dan mijn nummer 2 crystel clear! Ook in meerdere smaken te krijgen

net zoals:

 

De spa bruizend! Mijn favoriet? Dan toch echt wel de mint!

Misschien is dit wel het bekendste drankje als het gaat om calorie arme frisdrank! Maar toch zitten er wel meer calorieen in als de cola zero! In Rivella zit namelijk 5 calorieen per 100 ml en in cola 0.3 calorieen per 100 ml! Dus trap niet altijd in de grote etiketen en reclamens!

Jaja ook Fanta komt nu met zero sugar drankjes! Die moet ik eerlijk gezegd nog proeven!! Heb jij die al geproeft? Wat is jou lievelings?

Ja omg! Hier was ik vroeger zo aan verslaafd he!! Alleen dan jammer genoeg de ijsthee met suiker hihi. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze variant helaas niet zo lekker vind als die met suiker 😦

En dan het laatste frisdrankje de zero sprite!

 

Natuurlijk zijn er ook genoeg energie drankjes te krijgen zonder suiker (en ja ook die neem ik soms) maar om die nou allemaal op de blog te zetten?…. Dat gaat me weer net iets te ver hahaha.

 

Heb je zin in warm drinken? Dan kan je natuurlijk ook altijd thee zonder suiker nemen of een zwarte koffie. of………. Een eigen gemaakte cappucino!!!

 

Gemaakt van:
* koffie (duh!)
* opgewarmde en op geklopte unsweet almond milk
* en een snufje kaneel!!
* als je het echt helemaal lekker wilt maken kan je er nog nature flavouring van de B&Fshop,XXL NUTRITIONof MYPROTEIN in met smaak naar keuze!
* Of je doet er een zero calorie syrup op! (ook te koop bij deze online shops!)

 

Zo en nu niet meer zeuren dat je te kort drinkt omdat je niet van water houdt he 😛

 

 

 

Categorieën: , ,

Een reactie op “Caloriearme drankjes

  1. Pingback: Koffie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s