#MYLIFE1 Een hele moeizame week

Na een week met heel veel pijn in mijn drain (die loopt van mijn hoofd naar mijn buik en besloot even behoorlijk strak te gaan staan) afgelopen week heel erg moe en na een beetje inspanning kakte ik echt helemaal in. NIET LEUK als je juist zo hard bezig bent om voor de zomer lekker strak in je vel te zitten! Daarnaast had ik deze week ook 3 solicitatie gesprekken en geloof me ook dat vreet bakken met energie! 

Hoe het mij verging in deze drukke en moeizame week? En hoe ik toch mezelf motiveerde met wel wat meer rust pakken (ook met mijn blog) Dat kan je vandaag lezen in mijn nieuwe categorie blog: #MYLIFE. 

Hierin (hoop ik) jullie (bijna) weekelijks te laten zien hoe ik met de dingen omga om dit moment. Hoe ik mijn balans (probeer te) vind(en) en ook mijn ups en downs hierin. Ik hoop zo jullie te helpen met jullie progressie zodatje ziet dat je vast niet de enige bent met ups en downs. 

Maandag: 

Echt onzettend moe maar kon me gelukkig nog wel na een lange dag stage naar de sportschool toe slepen!
Helaas die nacht (van maandag op dinsdag) ontzettend slecht geslapen omdat ik maar lag te denken aan morgen….

 

Dinsdag:

Omdat het vandaag mijn laatste stage dag was, op een plek waar ik het echt enorm naar mijn zin heb gehad ruim een half jaar, had ik vanacht dus niet lekker geslapen terwijl ik al moe was. Dus dat was een mega slechte combi natuurlijk! Met als gevolg dat ik mij ipv om te kleden voor de sportschool na stage meteen mijn beet in duikte en er maar even aan toe gaf voordat ik er de hele week last van zou hebben.

 

 

Woensdag: 

Gelukkig heerlijk geslapen en omdat ik zo vroeg sliep ook optijd weer wakker! Dat betekende: Lekker vroeg de sportschool in voor een uurtje legday en 20 minuutjes op de crosstrainer! Wel lekker rustig aan gedaan en heel blij dat het mij toch lukte! De rest van de dag ook lekker rustig aan gedaan. Wel had ik nog een soliciatie gesprek waar ik heen moest maar voor de rest alleen maar lekker op de bank gehangen!

Donderdag: 

Oke, dit was dus echt typisch zo’n dag waar ik dus echt een gevecht mee had in mijn hoofd. Niet kunnen sporten maar wel met mijn lieve grote nicht lekker de stad in en een terasje pakken (omdat ik in de buurt moest zijn voor een solicitatie gesprek) en ’s avonds toen ik thuis kwam een BBQ met mijn ouders en zusje. AAAAAAAAAAHHHHHHHH en ja ver klaar me maar voor gek (doe ik namelijk achter af ook) dat ik die hele nacht heb wakker gelegen om te bedenken hoe ik dat ging doen, zal ik dan gewoon alleen maar water drinken op teras en niks lekkers nemen? Zal ik met de BBQ gewoon maximaal 2 vleesjes nemen? En zal ik gewoon om 6 uur opstaan (terwijl ik al moe was) om toch nog te kunnen sporten?

En wat is daar allemaal van terecht gekomen?Juist, NIKS! Ik had al moeite om half 9 mijn bed uit te komen ondat ik de halve nacht had liggen piekeren! Eenmaal op teras een heerlijke appelgebak met ijskoffie besteld en thuis ook mijzelf flink toegesproken dat ik ook gewoon ging genieten van de BBQ!! Je word niet dik van 1 dag extra rust en iets meer eten!!!

Vrijdag:

 

Ging mijn wekkertje weer optijd voor een ochtendje knallen in la gym! Deze keer wer 20 minuten crosstrainer en daarna bicpes/rug! & omdat die zo lekker ging mezelf even getrakteerd op een heerlijke eiwitshake (100% whey Lemon Cheesecake)

 

Zaterdag:

Ik wilde perse nog 1 dagje rennen deze week, dus dat werd vandaag! Na mezelf een peptalk en een schop onder me kont te hebben gegeven, toch ongeveer 7 km in een uurtje gered! Dus je snapt natuurlijk dat ik daar wel even heel erg trots op was! I did it!

‘S avonds onverwachts lekker gegeten bij een steakhouse in den helder( Ik had een kogel biefstuk met een kleine salade) met een rood wijntje (want dat hoort bij een biefstukje toch ?;) ) en natijd nog een lekker klein ijsje als toetje!!

 

 

Zondag: 

Een lekker lui dagje samen met mijn lieve vriend! ’s Morgens lekker te kerk geweest en ’s middags even bij onze papa’s langs geweest vanwege vaderdag. ’s Avonds lag mama voor ieder 2 stukjes vis op de BBQ dus gewoon een beschijde maar heerlijke BBQ (Alweer een BBQ ja!! )

Lekker rustig aan gedaan deze week en echt even een beetje bij gekomen en extra genoten van de leuke dingen maar uiteraard ook van de trainingen en het rondje hardlopen. Al was het even wat minder als normaal, het was dikke prima zo!!

 

 

Op naar de volgende week! 

Of ik daar een verslagje van ga maken weet ik niet want ik hoop aanstaande dinsdag eigenlijk gewoon weer een voedingsdagboekje van een weekje online te gooien! 

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s