De sportieve blogger tag

   

 

Een tijdje terug zag ik deze tag langs komen bij Kyara Esteva, dus heb ik gelijk mijn schriftje erbij gepakt om de tag over te schrijven en het leek mij vandaag leuk om de tag dus met jullie te delen! 

Lijkt het jou nou ook leuk om deze vragen op jou blog te plaatsen? Doe dat dan gerust en laat het mij dan even weten zo kan ik jou antwoorden ook lezen, dat vind ik namelijk erg leuk om te doen! 

Heb je geen blog maar lijkt het je wel leuk om de vragen te beantwoorden? Dan kan dat natuurlijk ook gewoon in een reactie hieronder 🙂 

 

1. Wat voor soort sport beoefen je ?

Ik fitness, doe aan hardlopen en soms boks ik samen met een goede vriend.

2. Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

Dit verschild eigenlijk per week de ene week sport ik 3/4 uur en de andere week weer 6 uur, net hoe het uitkomt.

3. Cardio of kracht?

Ik vind het heel fijn om die 2 juist te combineren. Want als ik alleen maar kracht doe 4 tot 6 keer in de week gaat dat bij mij na een paar weken snel vervelen. Het zelfde geld voor hardlopen. Dus: De combi van beide sporten en ik heb niet echt een voorkeur.

4. Alleen sporten of juist samen sporten?

Hardlopen doe ik echt veel liever alleen, omdat ik dan lekker op mijn eigen tempo kan gaan en mezelf niet snel overvraag als ik even een minder dagje heb.

Krachttraining vind ik wel echt leuk om samen te doen, juist omdat je dan meer motivatie hebt en verder durft te gaan omdat er iemand bij staat die het op kan vangen of je juist kan motiveren als het even niet gaat. Maar meestal train ik eigenlijk wel alleen, laatste tijd helemaal. In het begin trainde ik wel wat vaker samen met iemand.

5. Wat doe je als je geen zin hebt om te sporten?

Uhm, wat is dat? hihi, nee oke soms heb ik er inderdaad niet veel zin in (al is dat wel echt heel zelde).

Wat ik dan doe? Meestal mezelf gewoon een trap onder me reet geven en gewoon gaan. Maar als ik echt heel moe ben of heel veel spierpijn heb dan wil ik nog wel is gewoon er aan toe geven en een extra rustdagje pakken.

6. Heb je een sportblunder?

Ja dat kun je uitgebreid lezen in deze blog: Blunders in de sportschool.

7. Waar kun jij je echt aan irriteren?

Daar heb ik ook eens een blogje over geschreven 🙂 10 irritaties in de sportschool

8. Ben je van de sportieve gadgets en hypes?

Nah, nee niet echt. Heb ooit wel eens een sporthorloge van tomtom gekocht om te kijken hoeveel km ik hard ging lopen. Dit was toen ik ging trainen voor de alkmaar city run vorig jaar. Maar die vergeet ik nu steeds op te laden dus gebruik ik nu niet veel meer.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ik ben benieuwd wie de tag overneemt! 

Categorieën: ,

2 reacties op ‘De sportieve blogger tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s