#MYLIFE2 Een drukke week

Maandag: 

’s morgens meteen de sportschool ingedoken om een (iets te hevige) legday er door heen te knallen! Letterlijk met knikkende knieetjes (die ik 2 dagen later nog voelde) de sportschool uitgelopen! Die ging lekker!!

’s avonds had ik een hele toffe meeting met 2 andere toppers op de ateletiekbaan om ons aankomend project te bespreken! Wij gaan namelijk in september 4 bootcamps geven om geld in te zamelen voor de stichting spieren voor spieren!! Wil jij hier meer over weten of je misschien al wel opgeven? meld je dan aan op de facbook pagina en stuur een mailtje naar: getfitwithnienke@outlook.com, via deze 2 wegen zal ik jullie op de hoogte houden van alle voorderingen omtrend dit project, dus als er weer een meeting is geweest of er zijn nieuwe ontwikkelingen hou ik jullie via de facebook pagina en de mail op de hoogte! Meld je dus snel aan om niks te missen πŸ™‚

 

Dinsdag:

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik geslaagd voor mijn opleiding (YESS!!) en nu dus opzoek naar een nieuwe baan of een leuke plek in de gehandicapte zorg. Dus bestaan mijn weken ook uit heel veel afspraken en solicitatie gesprekken hiervoor. Vandaag was dus zo’n dag terwijl ik ook eigenijk nog even wilde rennen om mijn dag even rustig (hahaha oke klinkt niet logisch) en voor mezelf te beginnen. Hoe dat er aan toe ging kon je lezen onder mijn insta post.

 

Woensdag: 

Vandaag ook weer ergens een gesprek, deze keer voor een BBL plek in de gehandicapte zorg en omdat dit stiekem (oke nu niet meer) mijn droom is (Hier komt als deze plek doorgaat nog een uitgebreid blogje van online wat nou precies mijn droom is, maar op dit moment durf ik dat nog niet opelijk op internet te zetten).

Vandaag geen sportschool maar een uurtje wandelen met de hond en buikspieroefeningen thuis. Ook nog de vlog van gister in elkaar gezet + blogje van vrijdag ingeplant!

Waarom geen sportschool vandaag? Omdat ik dan vlak daarna ook nog sportles moest geven en dat leek mij niet handig. Straks al uitgeput voordat ik die sportles had gegeven.

 

Donderdag: 

Ook deze dag begon weer met een gesprek, deze keer wist ik wel dat ik er voor 2 ochtende werk aan overhield dus vond ik het niet heel erg. Nu heb ik tenminste iets, altijd beter dan niets. (want met bloggen verdien in (nog helaas) niks.

Daarna even lekker bij opa en oma een broodje met ei gegeten (was toch in de buurt!) , snel een rondje met de hond, mezelf in de sportkleren hijsen en race met de auto naar de sportschool (nog geen 2 km verder op) en nee dit doe ik (bijna) nooit! Maar ik had ook mijn lieve vriend beloofd om te komen eten en anders werd het allemaal wel hel erg krap dus na het trainen (wat overigens erg lekker ging in een sportschool helemaal voor mij alleen!!) gelijk weer doorgeraced naar mijn lieve vriend om daar te eten. kom ik daar aan, zie ik dit! :

 

Wil jij nou ook zo’n handige planner? Stuur mij dan even een mailtje (getfitwithnienke@outlook.com) en dan mail ik hem jou voor €2,- !!

Vrijdag: 

mijn eerste werkdag op mijn nieuwe werk, waar ik gister dus voor op gesprek was! Van 10 tot 3 vakantie 10 bungelows schoonpoetsen, dus je snapt waarschijnlijk wel dat ik doodop was en echt geen puf meer had om ook maar iets te doen.

Dus lekker mezelf thuis even opgefrist en in de auto gestapt om een lui avondje met vriendlief te gaan houden! Planning was nog wel om even op de kolhornse nacht markt te gaan kijken maar toen het begon te regenen op het punt dat we net wilde gaan haddne we gelijk al geen zin meer. Dus vriend game en ik lekker verder werken aan mijn blog en dingen regelen voor de Bootcampen in september. 

 

Zaterdag: 

Wekkertje om half 9 om optijd in de sportschool (die weer om 1 uur sluit) te kunnen zijn voor mijn laaste workout deze week! En die ging LEKKER!!!! Zelfs weer met een paar oefeningen zwaarder kunnen pakken! Dus je snapt dat ik daardoor super blij was.

’s middags kwamen opa en oma even langs om te kijken hoe de verbouwing bij ons thuis er aan toe gaat. Heerlijk een klein stukje vruchtenschelp taartje gegeten en daarna ben ik weer naar boven gevlucht om de herrie te ontlopen en mijn blogs en vlog voor deze week te schrijven / in te plannen.

 

Zondag:

wauw wat heb ik slecht geslapen vanacht ik heb gisteravond te lang achter de computer gezeten om mijn blogsite layout te veranderen (heb jij het al gezien?) . Dus vandaag maar even niet trainen want dan maak ik de kans op blessures wel heel groot.

Vandaag mijn ouders een klein beetje geholpen met klussen, om precies te zijn mijn moeder wil een eigen kleine tafel maken voor bij de nieuwe bank en daarvoor moest een houte kistje en een grote ronde plaat geverft worden ( dit kon je zien op mijn insta story). Daarna eindelijk mijn eind opdracht afgemaakt van de nha cursus waarmee ik begin dit jaar mee was begonnen. Dus dat is ook weer mooi klaar πŸ™‚

Voor de rest lekker op tijd naar bed zodat ik uitgerust mijn nieuwe week kon starten.

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s