30 day challenge

 

Toen ik zo’n 4 jaar terug begon met sporten was dit 1 van de eerste dingen die ik deed. Ik was zelfs zo fanatiek dat ik een eigen kalender hiervan had gemaakt met iedere maand een andere challenge.

Of ik die nu nog gebruik? Haha nee ik weet nu gelukkig wel beter mijn tijd te besteden. Als ik weinig tijd heb om te sporten doe ik wel een HIIT of een TABATA training, die zijn veel effectiever.

In het begin kan zo’n challenge jou misschien best wel helpen om bijvoorbeeld meer push ups te kunnen maken ect. , maar als jij er al 20 kan en dan begin je met de eerste dag 5 (ik noem maar wat he) dan hebben de eerste paar dagen dus al geen zin voor jou. Ook krijgt je lichaam op een gegeven moment geen uitdaging meer omdat het steeds maar 2 minuutjes zijn wat je doet en het is ook steeds op jou eigen lichaamsgewicht. Dat je er per zoveel dagen 2 a 4 reps bij doet , ja leuk maar ga gewoon alsje blieft naar de sportschool of doe dan een HIIT workout ofzo maar stop aub met deze onzin! Met de 30 days squat challenge krijg je echt niet die ronde billen en met de 30 days ab cahllenge ook echt niet die killer buikspieren,  nee helaas daar zou je toch echt even wat meer voor moeten doen!

Wil jij die mooie ronden billen od die abs ect? Vraag bij een pt’er lekker een training schema aan en ga daar lekker mee aan de slag, wil jij je conditie verbeteren? Koop goeie hardloop schoenen en ga rennen, of ga doe mee met een leuke groepsles op de sportschool , maar ga hier je tijd niet mee weggooien want het helpt toch niet!

Categorieën: ,

2 reacties op ‘30 day challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s