#MYLIFE3 Ik moet nog meer eten!

Maandag

Ik ben alweer 2 maanden niet ongesteld dus begon mij weer ongerust te maken. Dus meteen vanmorgen mijn vet % op laten meten en ja hoor die was dus weer te laag net als vorig jaar grrrr en ik wil zo graag nog wel wat strakker!

Dus dat word weer meer eten (goh wat een straf πŸ˜› ) en zeker meer vetten eten zodat ik hopelijk weer snel ongesteld ben!

Ieder ander meisje zou misschien wensen niet meer ongesteld te worden maar dat is echt NIET GEZOND! En dat weet ik maar al te goed dus ben blij dat ik zo snel in heb gegrepen en nu maar hopen dat het snel weer goed komt.

Ik hoefde vandaag onverwachts niet te werken wegens stroomstoring dus kon ik mooi een uurtje trainen!

’s avonds eindelijk na 2 dagen mijn lieve vriend weer zien die ziek is geweest en bij zijn moeder eten!

 

Dinsdag

Heerlijk weer eens een groter rondje wezen hardlopen! Eindelijk de 8km weer eens aan weten te tikken! Dat voelde goed! Daarna heerlijk een halve meloen uitgelepeld! Had ik wel verdiend vond ik zelf πŸ™‚

 

 

WoensdagΒ 

Vandaag helaas geen trainen voor mij 😦 ik had in bergen via een uitzendbureau een schoonmaak klus van bijna 5 uur in de bloed hete zon, daarna nog langs het uitzendbureau tegen over de Mc donalds dus kon ik het niet laten om een lekkere Ijskoffie te halen ! #sorrynotsorry daarna ’s avonds nog even sportles gegeven, heerlijk gewandeld en gefietst met die toppers! En natuurlijk een blog online gezet!

 

 

 

Donderdag:

Eindelijk kon ik weer even een uurtje trainen!! Legday it was! En het ging super! Daarna weer een gezellig middagje met vriendlief!

Vrijdag:

Ook vandaag had ik weer een ochtendje werken als schoonmaakster en daarna gelijk door naar een super leuk bruiloftsfeest van 2 lieve schatten!!

 

Zaterdag:

‘S morgens nog half slapend ( wat bepaalde mensen ook gewoon nog heel leuk vinden om dwars door de sportschool te roepen) naar de sportschool dus! Eerst ook gewoon echt totaal geen zin (borst en tricep training is sws niet mijn favoriet & dan ook nog die warmte !) het was een uur afzien maar natijd super voldaan dat ik het toch even had gedaan! Zo kon ik ’s avonds ook extra genieten van de bbq en lekker uitbuiken op de nieuwe bank! πŸ™‚

 

 

Zondag:

Wat een heerlijk weertje vandaag!! ’s morgens voordat de dienst begon dus nog even snel in het zonnetje gezeten en ’s middags uit de kerk vandaan dan ook gewoon even lekker wandelen in amsterdam. Helaas hadden weneit alle tijd want we moesten in Julianadorp even een hond uitlaten van kennissen van ons, dus dat was rondje lopoen nummer 2 alweer vandaag! Daarna lekker even bij de mc donalds buiten gezeten. En nee ik nam deze keer geen ice frappee maar een heerlijke smoothie!

Categorieën: ,

Een reactie op β€œ#MYLIFE3 Ik moet nog meer eten!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s