#MYLIFE4 Helaas wat minder gesport.

Wat was het weer een rare week, kwa voeding ging het opzich prima, maar door alle drukte en 1 gebroken nacht schoot het hardlopen er helaas weer een beetje bij in. 

Maandag

Maandag begon lekker! Heerlijk de dag begonnen met een legdayy! Daarna even de laaste dingen afgerond omdat ik geslaagd ben voor mijn opleiding en de 19e mijn diploma officieel krijg. Ook tussendoor weer wat dingen geregeld voor de bootcamps in septemeber.

Eenmaal thuis belde vriendlief of ik toch echt niet wilde langs komen vanavond, tuurlijk wel ! Dus even lekker samen gegeten en daarna ben ik nog doorgereden naar mijn beste vriendin om lekker even bij te kletsen en te kijken bij de kleine!

Blog : https://getfitwithne.com/2017/07/10/30-day-challenge/

Bij vriendlief op de bank nog even een blogje voor jullie online zetten!

 

Dinsdag: 

Vandaag helaas niet sporten maar wel een gezellig dagje mee naar Zwolle met vriendlief! Tenminste dat was de bedoeling, maar omdat we zoveel pech en op onthoud hadden onderweg konden we nog heel snel even ergens lunchen voor dat hij voor zijn gesprek moest. Helaas! Wel hebben we ’s avonds bij mij in het dorp heerlijk gegeten bij van der valk om te vieren dat hij de volgende dag kon beginnen met zijn nieuwe baan!

AANVALLUUUUHHHHH

Blog: https://getfitwithne.com/2017/07/11/mylife3-ik-moet-nog-meer-eten/

Woensdag: 

Vandaag werd ik echt super moe wakker maar wilde daar niet aan toe geven, dus ben ik toch nog even lekker wezen trainen. ’s middags lekker op bed gaan zitten met mijn notitie boekje en een pen en weer al mijn ideeen op geschreven voor de komende blogs. manman ik hou mezelf amper bij de laatste tijd, waar komt al die inspiratie opeens vandaan haha!

Zo blij wordt ik dus van bloggen en van al die inspiratie de laatste tijd! Zo fijn!

’s avonds weer een sportlesje gegeven aan een stel toppers, wat kan ik daar toch enorm van genieten!

blog: https://getfitwithne.com/2017/07/12/waarom-je-niet-te-weinig-moet-eten-in-je-cutfase/

Donderdag: 

mweh, dit was niet zo mijn dagje helaas! Wakker geworden met hoofdpijn en had nog een afspraak staan ook ergens waarvoor ik best een pittig eindje moest rijden, wat ik zelf nooit zo fijn vind met hoofdpijn! Maargoed het was echt belangrijk dus ben wel gegaan. Na de afspraak (die eerlijk gezegd echt tegen viel) met nog meer hoofdpijn en moeheid mijn bed ingedoken, shit weer neit trainen of hardlopen vandaag! Wat heb ik daarvan gebaalt zeg!

Mijn lieve vriend kwam gelukkig langs en stelde voor om buiten even een klein stukje te gaan wandelen, buiten lucht is goed voor je! Dus zo gezegd zo gedaan! Gelukkig nog een klein beetje beweging vandaag 🙂

Vrijdag: 

Eindelijk een positief gesprek! Eindelijk heb ik een baantje, voor tijdelijk dat dan weer wel en het is ook niet waarvoor ik heb geleerd, dus ik blijf zeker verder zoeken maar ik krijg tenminste nu wel weer wat centjes binnen, zo fijn! Nu hopen dat die stress hoofdpijnen en andere stress signalen ook snel weg zijn en ik eindelijk weer 100% de oude Nienke word!

Vandaag wilde ik eigenlijk gaan hardlopen omdat de sportschool net dicht ging als ik er tijd voor zou hebben (ivm met die afspraak ) en pas rond het avond eten weer open zou gaan , maar jeetje wat een buien! Dus dan toch maar om 5 uur pas heen en daarna rechtsstreeks naar vriendlief toe om daar wat te eten!

Blog: https://getfitwithne.com/2017/07/14/koffie/

Zaterdag: 

Vanmorgen vroeg om 5 uur wakker geworden met een soort drukkende pijn op mijn middenrif, na een tijdje te hebben liggen draaien in mijn bed (lekker nederlands weer dit maar jullie snappen het vast)  naar beneden gegaan om een kopje gember thee te maken, gelukkig hielp dit ook nog en sliep ik weer rond 6 uur.

Om 9 uur ging de wekker, je snapt dat ik daar niet al te vrolijk van werd maar omdat ik nog niet had hardgelopen had ik mezelf belooft vandaag dat nog even te doen.

Gelukkig was de pijn zo goed als weg en besloot dan ook het gewoon te proberen, ik moest helaas wel een paar keer stoppen onderweg maar ey I have done it! (op me goedste engels)

Daarna niet veel meer gedaan die dag, wel nog even gezellig bij opa en oma een bakkie gedaan, gewoon omdat het kon en gewoon omdat dat super gezellig is!

Zondag:

Vanacht hadden we allebei niet echt lekker geslapen. Ik niet omdat er een feestje bij mij in de buurt was tot laat in de nacht en vriendlief niet omdat, uhm ja weet ik eigenlijk niet.

Maar we besloten dus gewoon lui vanuit bed een preek op te zetten en lekker thuis te blijven vandaag. Zo kon ik mooi mijn blogs inplannen voor aankomende week, want dan heb ik het razend druk en schiet mijn blog er weer bij in. Dat kan ik natuurlijk niet maken op de week dat ik precies anderhalfjaar blog, toch? 😉

Tussen door wel even een frisse neus gehaald omdat ik vierkante ogen kreeg maar voor de rest echt een lazysunday gehad!

En toen ik de appie zag kon ik het niet laten om even snel naar binnen te rennen om te kijken of ze de smaak hadden waar heel mijn social media mee volstond en die naar malibu moest smaken (klopt!)
En inderdaad echt een aanrader!

 

Hoe was jullie week? 

Categorieën: ,

Een reactie op “#MYLIFE4 Helaas wat minder gesport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s