Officieel geen student meer: favoriete dingen uit mijn studententijd!

 

Zoals jullie waarschijnijk al weten ben ik al een tijdje klaar met school en mocht ik woensdag offcieel mijn opleiding afronden en mijn diploma ondertekenen! 

Natuurlijk ga ik wel wat dingetjes missen uit de schooltijd, wat dat is? Dat kan je lezen in mijn blog van vandaag!

Korting: 

Met je studentenpas kreeg je op verschillende plaatsen korting, bijvoorbeeld in de bios! Lekker goedkoop filmpje pakken!

Ook kon ik met mijn ov door de weeks gratis mooi rondreizen en in het weekend met 40% korting! Yes i gonna miss that!

Ook is een studenten rekening nog gratis en moet ik nu per maand een klein bedrag betalen omdat ik een bankrekening heb, raar vind ik dit wel want je hebt het toch gewoon nodig?

Meer vrije dagen: 

Doei vaste school vakanties en extra vrije schooldagen als de leraren weer eens moesten vergaderen, nu moet ik straks misschien zelf wel vergaderingen bijwonen! Haha, het idee alleen al dan voel ik me best oud hoor!

Studifinacering: 

Helaas was dit de laatste tijd erg weinig omdat mijn moeder meer is gaan werken haha elk voordeel heeft zijn nadeel he 🙂

Dit was dan ook 1 van de redenen om niet door te gaan leren, ik trok het niet meer om naast mijn studie nog te werken en met zo weinig stuffie kon ik helaas niet meer goed rondkomen en had er een hekel aan om mijn ouders steeds lief aan te kijken al had ik wat geld nodig.

Natuurlijk speelde er meer mee om niet door te gaan leren maar dit was wel de hoofdzaak om er een punt achter te zetten en te besluiten om te gaan werken en misschien nog een thuisstudie of iets dergelijks te gaan doen maar dat zie ik allemaal nog wel, eerst een baan vinden waarvoor ik heb geleerd!

Ondertussen wel een parttime baan gevonden waarvan ik wel finacieel rond kan komen.

Binnenkort hoop ik dus een blog online te kunnen gooien over de voordelen van student naar werknemer ! Staystund!

Wat vind jij de voordelen van student zijn?

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s