4 trainingstips

 

  1. Begin met licht gewicht: 

Vooral als je een beginner bent raad ik je aan om alle oefeningen te doen met een licht gewicht, maar ook voor de gevordere is het soms echt wel eens handig om met een lichter gewicht te trainen, bijvoorbeeld als je een nieuwe oefening aan het uit oefenen bent.

Uitvoering is namelijk belangrijker dan de zwaarte van het gewicht.

2. Concentreer je op je workout:

Vergeet even alles om je heen of wat er is gebeurt en concentreer je echt alleen maar op je workout en de spiergroep die jij voor je workout moet aanspannen. Geloof het of niet het heeft echt heel veel effect op je resultaat.

3. Train eens met iemand samen: 

Ook is dit vooral voor de beginners, train eens mee met een gevorderde om te kijken wat jij nog aan je oefening(en) kan verbeteren. Als je samen met iemand traint beginner of niet durf je zeker zwaarder te trainen dan als dat je alleen traint. Je doet meer je best omdat je niet afwilt gaan waar die ander bij staat ect. Heel veel voordelen dus, probeer het maar eens uit!

4. Hou spanning op je spieren! 

Smokkel niet tussendoor maar hou echt met elke set die spanning op je spieren, je gaat merken dat het veel zwaarder word omdat je spieren geen rust krijgen tussen je herhalingen door. Ook voel je de pomp (zo als ze dat noemen) beter in je spieren na het trainen!

Categorieën: ,

Een reactie op “4 trainingstips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s